Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért kezelik a más szexualitá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kezelik a más szexualitású embereket egy külön csoportként?

Figyelt kérdés

Több helyen is hallottam már, hogy "LMBTQ COMMUNITY", azaz egy külön csoportként vannak megemlítve.

De miért? Olyan érzés mintha mindenkit belevonnának ebbe, aki nem hetero. Én személy szerint nem szeretem a Pride-ot, mert most aki nem hetero az kimegy és mutogatja magát, hogy "Szia én leszbi vagyok, más mint a többi lány" stb..

De minek?? Mintha nem lenne mindegy és nem tekintenének rád normálisként (pride részvétel után még jó hogy nem leszel olyan, mint a heterok).

Csak valaki mondja meg, miért vannak a más szexualitással rendelkező emberek külön megemlítve a többitől.

Én biszex vagyok, mégse megyek ki pride-ra, vagy mondom embereknek, hogy "Nem vagyok heteró btw"..

Ugyanolyan vagyok, mint a többi ember és nem viselkedek úgy, mintha "más" lennék.

2021. jún. 1. 17:37
 1/6 anonim ***** válasza:
3%
mert mások, aki nem a rendes heteró vagyok életet éli, az más, mint a többi, nem lehet egy lapon említeni a heteró és a ferdehajlamú embereket, mert különböznek, egy olyan srác, aki minden második nap nővel enyeleg nem lehet össszehasonlítani egy olyannal, aki férfi létére más répájával játszik
2021. jún. 1. 18:30
 2/6 anonim ***** válasza:
31%
Többféle ember van a szexuális beállítottságát tekintve! Van aki hetero, meleg, leszbikus, biszex, stb. És van aki a PRIDE-on veri a huppot! Na azok a B÷z#k!
2021. jún. 1. 20:04
 3/6 anonim ***** válasza:
81%
Kedves kérdező, az első két válaszból láthatod, hogy miért van erre szükség. Puszi
2021. jún. 1. 20:31
 4/6 anonim ***** válasza:
89%
áh, túlgondolod
2021. jún. 1. 20:49
 5/6 anonim ***** válasza:
91%
Nem ők akarják hogy máshogy legyenek kezelve, a többi ember kezeli őket máshogy.
2021. jún. 1. 20:51
 6/6 anonim ***** válasza:
24%
#6-os Ha valaki kihívó, rib_ancos, pl. leku_rvázzák akkor is ha hetero! Ez túl van lihegve! Az baj hogy nem túl elfogadóak az emberek, de ma már a hetero nők is nyalnának, és a hetero srácok is szopnának ha nem lenne az 1000 éves szemlélet! Erre idő kell! Nyugi! A melegfelvonulás nem megoldás keresés, hanem kérkedés!
2021. jún. 1. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!