Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kezelik a más szexualitású embereket egy külön csoportként?
Több helyen is hallottam már, hogy "LMBTQ COMMUNITY", azaz egy külön csoportként vannak megemlítve.
De miért? Olyan érzés mintha mindenkit belevonnának ebbe, aki nem hetero. Én személy szerint nem szeretem a Pride-ot, mert most aki nem hetero az kimegy és mutogatja magát, hogy "Szia én leszbi vagyok, más mint a többi lány" stb..
De minek?? Mintha nem lenne mindegy és nem tekintenének rád normálisként (pride részvétel után még jó hogy nem leszel olyan, mint a heterok).
Csak valaki mondja meg, miért vannak a más szexualitással rendelkező emberek külön megemlítve a többitől.
Én biszex vagyok, mégse megyek ki pride-ra, vagy mondom embereknek, hogy "Nem vagyok heteró btw"..
Ugyanolyan vagyok, mint a többi ember és nem viselkedek úgy, mintha "más" lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!