Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek ez azt jelenti,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez azt jelenti, hogy biszex vagyok?

Figyelt kérdés

Kezdeném azzal, hogy szűz vagyok és lány. 20 éves.

Mindig is az ellenkező nemhez vonzódtam, viszont egy ideje ha magamhoz nyúlok, akkor felizgat az, hogyha arra gondolok, hogy én egy pasi vagyok akit épp oráloznak. Normális ez? Ha viszont arra gondolok, hogy egy nőneművel, nőként csókolózok, vagy szexelek akkor undor fog el.

Nem vagyok tomboy, kifejezetten nőiesen öltözködöm, nem akarnék férfi lenni. :D

Szóval nem tudom eldönteni, hogy biszex vagyok-e vagy csak szimplán kicsit perverz?

2021. máj. 30. 03:36
 1/4 anonim ***** válasza:
9%
Az.
2021. máj. 30. 03:50
 2/4 anonim ***** válasza:
95%
Csak szimplán kicsit perverz 😉 Ne aggódj emiatt,szerintem az jó is ha kicsit szabadjára engeded a fantáziádat...
2021. máj. 30. 04:12
 3/4 anonim ***** válasza:
15%
Igen az vagy, s enyhén problémáid vannak az identitásoddal.
2021. máj. 30. 04:22
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincsenek problémák az identitásoddal,ezek alapján biszex sem vagy,csak kicsit perverz.

Én is szoktam néha azon fantáziálni hogy milyen lehet nőként szexelni,de soha nem lennék nő...Mondjuk én biszex vagyok,de te szerintem nem vagy az,ne aggódj.

2021. máj. 30. 06:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!