Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ez azt jelenti, hogy biszex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez azt jelenti, hogy biszex vagyok? 18L

Figyelt kérdés
18 éves vagyok és eddig még csak srácokkal randiztam/csókolóztam/szexeltem. Eddig még sosem voltam nővel és igazából eddig még csak 3 nő volt akihez vonzódtam. Ez kb 3 éve kezdődött. Tetszettek nekem, úgy mint a pasik. Azonban a csóknál többet nehezen birok elképzelni...nem azt mondom, hogy nem mennék bele, csak azt, hogy furcsa maga a gondolat. Van egy lány a gimiben aki nagyon tetszik, de sajnos nem vagyunk beszélőviszonyban. Instagramon követjük egymást, szoktuk lájkolni egymás posztjait, de ennyi. Szerintem heteró, de ezt nyilván nem lehet ránézésre 100%osan megítélni. Azonban szivesen randiznék/csókolóznék vele. Ez jelenthet biszexualitást? Vagy csak kíváncsiság?
2018. márc. 7. 13:51
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Jobb lesz, változik valami, ha különböző címkéket ragasztgatsz magadra?
2018. márc. 7. 13:53
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
Mit számít? Keresd meg, mondd el neki, hogy tetszik és kívánod a csókját, aztán majd úgyis megkapod a reakciót. :D
2018. márc. 7. 13:57
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi ,nem akarlak megbántani,de a kérdésben a válasz!!!!!!!!!!!!! 3 nő volt akihez vonzódtam? Akkor szerinted hetero vagy? Aligha. Tessék a válasz(biszex)vagy
2018. márc. 7. 14:46
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Beszelj meg vele egy iszogatós estét és ha pl kimentek a mozsdoba reszegen akkor nemgáz ha véletlen belefér egy baráti puszi ah arcra .

Kezdésnek nemrossz és könyen kiderül h mizu ;)

2018. márc. 7. 16:21
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
A fő kérdésre válaszolva: igen, biszex vagy. Ami a lányt illeti esetleg keress egy közös ismerőst, akivel ő is jóban van meg te is és talán rajta keresztül összebarátkozhattok. Vagy egyszerűen csak ìrj rá valamilyen ürüggyel az interneten. Ha esetleg szórakozó helyen futtok össze, akkor odaköszönsz neki, meghívod egy italra, mondod hogy menjetek el táncolni stb
2018. márc. 7. 23:55
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Biszex vagy, ami nem baj. Élvezd az előnyeit! Azzal a lánnyal meg próbálj meg személyes kapcsolatot, barátságot kialakítani. Az első lépés már megvan, ha az Instagramon követitek, lájkoljátok egymást. Kezdheted a személyes ismerkedést valamelyik feltöltött fotójával, hogy mikor, hol csinálta, stb.
2018. márc. 8. 12:10
 7/10 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyosak vagytok, kőszi a tippeket:) Majd megpróbálok valahogy közelebb kerülni hozzá és kipuhatolózni, hogy mi a helyzet
2018. márc. 8. 13:53
 8/10 A kérdező kommentje:
köszi*
2018. márc. 8. 13:53
 9/10 A kérdező kommentje:
Összejött egy sráccal...
2018. márc. 15. 01:49
 10/10 A kérdező kommentje:
Pedig már kezdtem reménykedni. Na mindegy.
2018. márc. 15. 01:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!