Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogyan találják pasit/pasikat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találják pasit/pasikat akik csak szexre kellenének?

Figyelt kérdés
Fiúknak is probléma a sok kamus oldalon hirdetés,de ez szerintem ugyanaz nőnek is.

2022. márc. 3. 12:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

#9 nyilván nem a nyílt utcán megy oda az ilyen sem hogy "helló akarsz baszni?" Hanem ismerkedik, aztán alkalomadtán belekérdez.

De a múltamban, valahogy az összes csajszi tudott úgy utalgatni, jelezni hogy elég hamar rájöttem még én is ha szabadapálya.. volt elég sok direktebb utalás is köztük. ide azért nem írnék ki konkrét mondatokat amikre azonnal ugrottam :D :D

De ez a fenti verzió még mindig jobb mint manapság az hogy a pontos időt nem tudod egy nőtől sem megkérdezni mert egyből paraszt módon óbégat fennhangon hogy mit képzel egy pasi hogy őt meg meri szólítani..

2022. márc. 3. 22:38
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyent keresek de sehol sem találok 18F
2022. márc. 4. 19:56
 13/13 anonim ***** válasza:
62%

Nekem utcán leszólításból is lett, v. boltban. A neten is, pár üzenet váltás után le tudom szűrni érdemes-e bármire is. Ha nem, hamar le is zártam, feleslegesen nem pocsékolom az időm.

N

2022. márc. 4. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!