Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találják pasit/pasikat akik csak szexre kellenének?
Figyelt kérdés
Fiúknak is probléma a sok kamus oldalon hirdetés,de ez szerintem ugyanaz nőnek is.2022. márc. 3. 12:26
1/13 cseppszi válasza:
jófej sexpartnert sehogy se egyszerü találni
3/13 anonim válasza:
Ha ez manapság egy nőnek probléma akkor ott valami baj van a nővel, sajnos alapesetben MINDEN csajt vagy 10 pasi akar folyamatosan megdugni.. úgyhogy kezdjük ott hogy mi a baj veled, hogy az életben kinn nem találsz? külső? vagy belső a problem?
Amúgy meg szerintem ma kapsz itt vagy 100 privit naaaaagy kanoktól. :D :D :D :D
4/13 A kérdező kommentje:
Az életben kinn;...nem tudom mire gondolsz ,de leszolítani nem szoktam senkit,hogy gyere és csak erre kellesz..ezèrt találták részben fel az internetet..szerintem jól nézek ki, belső problémám nem szexpartnerre tartozik😆 de nem vagyok dilo ha erre akartál kilyukadni. Ha privát jön szívesen fogadom,és remélem ki tudok szűrni belőle korrekt embert
2022. márc. 3. 12:53
5/13 anonim válasza:
Ha csak a szex érdekel akkor lemész egy meleg szaunába, vagy szexmoziba. A meleg társkeresők is alkalmi légyottra de mán' figurákkal van tele. Kis rutinnal szűröd a kamusokat és voila.
6/13 anonim válasza:
Mindenhol nehéz szerintem. Annyi, hogy itt könnyebb kamuzni.
23F
7/13 anonim válasza:
Tinder. Ezzel az oldallal az a baj, hogy senki nem írja le, hogy hogy néz ki.
8/13 anonim válasza:
#4 Háát, miért ne lehetne? Súgok, az internet előtt is megoldottuk ezt. a net maximum a kommunikációt könnyítette meg..
Volt amúgy ilyen csajom aki képes volt simán feltenni a kérdést pasiknak hogy nincs-e kedvük megdugni :D :D :D :D
Mondjuk nekem az is gyanús hogy a bixes részlegben van a kérdés, szóval számomra még a nemed is kétséges. :D :D
9/13 A kérdező kommentje:
8.Azért ,mert aki megkérdezi az úton jött mentől volna e kedve .. az tudjuk milyen iparágban dolgozik és én amiért keresek az nem azt jelenti hogy kivaltom rá az engedélyt ..szórakozásbol -az életem színesebbé tenni,ismerkedni. Aki olyan csajod volt hogy rá kérdez bárkire,azt a nőt pedig szintén úgy kezelik. Lehet ezt szerintem kommunikációval úgy is hogy nem direktbe,és egyből más benyomást kelt egy ilyen nő.Biszex oldalon amiatt írtam,mert vonzódok a nőkhöz is,de nem tettem a kérdésbe,direkt mert szexkapcsolatot nem nővel szeretnék,velük csak néha néha jövök össze.
2022. márc. 3. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!