Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normàlis reakció hogy eltoltam magamtól?
Huszonévesek vagyunk, 6 éves korunk óta ismerjük egymást.Soha nem voltunk szégyellősek,de nem is történt semmi.Még azt is megbeszéltük ki mit csinál,maszturbálás és csajok tekintetében.Többször aludtunk is egymás mellett.
Nemrég arra ébredtem hogy áll a farkam és ő húzogatja.Nagyon jó érzés volt,de mikor feleszméltem hogy ki csinálja megijedtem és eltoltam a kezét azzal a mondattal hogy "miafaxtcsinálsz b@zi vagy?"
Szégyellte magát és bocsánatot kért. De azt is mondta hogy kíváncsi volt és mitagadás én is az lettem! Rosszul érzem magam ettől!!
Normális reakció.
De érdemes feltenni magadnsk a kérdést, hogy vágysz-e még rá!
Ha igen, akkor biszex vagy!
De no para, attól még ugyanolyan jó ember vagy! Nem ezen múlik!
Szerintem egy ilyen helyzetben nehéz rendesen reagálni, hogy ne küld el a barátod, bár tőle is elég merész húzás volt. Te ösztönösen eltoltad, amivel nincs is probléma, viszont írtad hogy kíváncsivá tett.
A folytatás csakis rajtad múlik, ettől nem lesztek vér homokosok ha kipróbáltok egy-két dolgot.
Ha úgy érzed, megbántottad, beszéljétek meg, neked is jobb lesz, és ő sem fogja azt érezni hogy ezzel megsértett. Ha tényleg érdekel a dolog, neked kell kezdeményezni, ő valszeg nem fog másodjára nyitni mivel már egyszer elutasítottad.
Foglalkoztat a gondolat és valahol izgat is!
A haverod,beszéld meg vele,ha úgy látjátok megér egy próbát, max egyszeri alkalom lesz
Bátorság!
Ki lesz ez próbálva. Oda-vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!