Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól látom, hogy 28 éves kora körül kezdi így vagy úgy megélni mindenki a bi vágyait?
17 voltam mikor egy pár àgyába kötöttem ki és megkaptam mindent amire vágytam!
Rájöttem ki is vagyok ,illetve mit is szeretnék
Sok mindentől függ ez szerintem.
Én 4. fiúgyermek vagyok, és hiába volt édesapám lengyel, édesanyám magyar, és volt a felmenőim között, pl anyai nagyapám révén kántor-tanító, dédapám révén lelkész, üknagyapám révén orosz ortodox pap a családban, hiába volt előttem egy jó erős heteroszexuális minta, hiszen a szüleim alapvetően jó házasságban éltek, és család volt az első nekik, plusz hiába éltem három generációs nagycsaládban, mivel van 3 bátyám, és együtt éltünk pl az nagyszülőkkel, egészen a halálukig. Nekem sosem volt olyan legkisebbként, hogy ezt vagy azt tedd, mindenről én dönthettem, lehet van egy pozitív értelmű egóm.
Mondjuk tény, hogy nekem se volt könnyű elfogadni magam, volt egy nagyon korai kiskamasz meleg próbálkozásom, aztán 14-16 évesen olyan klasszikusan szexmentes járásom volt egy lánnyal, azért klasszikus, mert csak elvittem cukrászdába, egyszer apám álta a költségeket, büszkén mosolyogva, meg néha elmentünk egymáshoz, ennyiben ki is merült a dolog. Egyébként jó pár lány szerelmes volt belém, mert velem lehetett mélyebben is beszélgetni.
Nekem az önelfogadás része volt nehezebb, valószínű az a kelet-magyarországi kisvárosi közeg, se épített engem, minden információt magamnak kellett megszerezni, mivel erről nem nagyon esett szó, se suliban, se iskolaorvosnál.
20 évesen utána az se, hogy a megyeszékhelyen se volt nagy meleg élet, hiába éltem ott 7 évet bejárósként. Akkoriban önkéntesként csatlakoztam pár kezdeményezéshez, szervezethez, informális csoporthoz, aztán láttam, hogy jó páran a saját érdekeiket nézik, a közösség érdekei helyett..én is bele estem a hibába..
Anyámnak érettségi előtt mondtam el, természetesen kiakadt, jó pár dolgot fejemhez vágott, de ő egy temperamentumos nő, alapvetőn intelligens, de felkapja a vizet. Aztán lehiggadt, apám meghalt 15 évesen, szóval max sejthette..bátyáim is tudnak róla, van akinek nem tetszik az aktivista énem, és azt se, hogy mondjuk én egyetemen tanultam, meg szakmákat is szereztem érettségi után, leginkább ez a második bátyámnak nem tetszik, pedig ő még volt olyan szerencsés helyzetben, hogy előző munkahelye megelőlegezte neki a tanulmányait... aztán mégse... én ilyet sose kaptam, ugyan én is mama hotelben éltem 27 éves koromig, nagyjából a második szakma és az első diploma kiváltságomig, de utána kőkeményen dolgoztam, igaz ez már Budapesten volt. Ott sokkal inkább bepótoltam magánéletileg a dolgokat...
Én 39 voltam és akkor történt először.És olyan jól, hogy a 22 éves srác a barátom lett, két évre.
Lett még egy,az is évekig, egy 27 évessel.
És biztos nem tiltakoznék, ha lenne megint,egy értelmes és normális sráccal.
53/Bp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!