Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiúk! Milyen érzés volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Milyen érzés volt legelőször megérinteni más férfi farkát?

Figyelt kérdés
2022. febr. 20. 14:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
még nem fogtam de kipróbálnám hogy milyen lehet felállitani :DD szerintem én is hamar elélveznék tőle
2022. febr. 21. 16:51
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Vicc jut eszembe, csajokkal szokták elmondani, de elképzelhetitek tini fiúkkal is.

Sor áll a pap gyóntató széke mellett. Bent már folyik a beszélgetés:

- Fiam, mond hát, mi nyomaszt, mi a ten bűnösséged vala?

- Hát öö... én öö megfogtam izé, hát tudja, egy férfinek a.. öö tudja, hehe... :)

-Juj, nagy bűn vala ez, fiam, nagy bűűűűn! Márhetetlen mi kárt okoztál vala az ten lelkedben evvel! Jaj, ne is mondd tovább, de lőn remény vala az számodra! Az Szűz Mária vala megtisztítá a ten bűnösségedtől tennen magadat, ha elmondál vala három miatyánkot, és utána ímé e szenteltvízzel a kezedet megmosáűd az rettenetes bűnödtől való szabadulásod esetleges reményében, de nagy az bűn levetésének módja vala, jaj mi vétket tennem magad...

...hátul a sorban ketten türelmetlenül:

- Atyám, sok a duma, baromira nem érünk rá, haladjanak már! Nem gargarizálhatnék már gyorsan, mielőtt a haverom s.gget mos...??!!

:P

2022. febr. 21. 21:02
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Az osztálytársamé volt, 13 évesen az első idegen farok, amit megfogtam. Izgató volt megfogni, játszani vele, és látni, ahogy elsült.
2022. febr. 24. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!