Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy egy fiatal férfi ügyesen, humorosan kommunikál a nőkkel, de nehezére esik megérinteni, testi kontaktust teremteni velük?
Figyelt kérdés
Mi lehet ennek hátterében, hogy lehet ezt fejleszteni? Az ember azt hinné, aki jól ért a nők nyelvén, az már megtette az első lépést a vonzalom útján.2021. nov. 7. 22:08
1/8 anonim válasza:
Lehet nem akar. Én is jól kijövök velük, de többet nem akarok mindtől. Esetleg meleg?
2/8 anonim válasza:
Lehet, voltaképp nem férfi, hanem crossdresser nő, és fél, hogy lebukna, ha nagyon nekiállna macerálni a csajokat.
3/8 anonim válasza:
Néhány metoo trauma és rettegsz attól, hogy akár csak a derekukat, kezüket vagy a vállukat is megfogd a nőknek. És nem dicsekszel velük a randikon.
4/8 anonim válasza:
Létezhet. Attól még hogy valakinek jó beszélőkéje van nem kell egyből arra gondolni, hogy biztosan többet is akar az adott csajtól. Ezt általában fordított helyzetben szokták felróni, hogy a férfiak jelentős része minden mozdulatot, minimális érdeklődést a nő irányából már konkrét jelzésnek vesz, hogy a csaj többet is akar tőle.
Na jelen helyzetben ugyanez lehet, csak a férfi oldaláról.
5/8 anonim válasza:
En is hasonlo vagyok, jol el tudok dumalni de a testi kozeledes egy eles hatarvonal amit foleg regebben nagyon nehezen leptem at
25/F
6/8 anonim válasza:
férfiasan meg kell veregetni a csaj vállát, és arra gondolni hogy ő nem nő, előbb utóbb elhagyod .
8/8 anonim válasza:
Ezen a világon,minden van.Nekem,életszerűtlennek tűnik.Legalábbis nálam fordítva van.Jó a kommunikáció,meg merem fogni,de ennyi.Nem jönnek velem szexelni.Azt fizetőssel kell megoldanom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!