Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok! Izgultatok az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Izgultatok az első alkalommal mikor lánnyal voltatok? 26l

Figyelt kérdés
Eddig még csak pasival voltam együtt de nagyon szeretném kipróbálni egy lánnyal is, de nem tudom hogy egyáltalán hol tudnék ismerkedni vagy milyen lenne az első alkalom, hogy kezdjek hozzá?
2022. febr. 17. 13:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon,szerencsére ő is,így egymást bátorítottuk.Régen volt amióta férjem van nem voltam lánnyal.Volt bennem hajlam a kíváncsiság vitt bele.Nekem nagyon kellemes volt az a időszak.Jött a gyermek,házasság és ez vágy elmúlt bennem.
2022. febr. 17. 13:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem. Kevésbé mint amikor még a fiúkkal voltam kezdő.
2022. febr. 17. 13:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Izgalmas volt, de egyben mégis megnyugtató, sokkal empatikusabb volt
2022. febr. 17. 13:57
 4/8 anonim ***** válasza:
83%

Nem mivel nem tudtuk hogy ez azzal fog végződni. Bár ő lehet hogy sejtette mivel volt tapasztalata ilyen téren.

Mindketten hetero párkapcsolatban éltünk és jó barátnők voltunk.

2022. febr. 17. 13:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Izgultam de nagyon jól élmény volt nekem is meg a páromnak is :)
2022. febr. 17. 14:11
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én konkrét szexig még nem is jutottam el lánnyal, pedig nagyon szertenék. Annyi a nehézség, hogy már (férfi) párom is van, szóval ha lesz is valami, max hármas. Arra még kb lehetetlen partnert találni. De csók, meg ruhán keresztül simogatás már volt, akkor nagyon izgultam, de a másik lány türelmes és kedves volt.

Szerintem egyedüli lányként könnyű lányokkal ismerkedni, pl Tinderen.

2022. febr. 17. 15:03
 7/8 anonim ***** válasza:

Nővel lenni fenomenális dolog

Sokkal másabb mint férfival lenni

2022. febr. 17. 20:16
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Én még nem voltam sajnos, de nagyon izgultam mikor hasonló helyzetben voltam. Alapból is izgulós vagyok, de akkor meg főleg az voltam...

18/L

2022. febr. 17. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!