Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez bele fer egy barátságba (fiú-fiú) kozott ?
Figyelt kérdés
Röviden annyi ,hogy joba lettem az egyik osztalytarsammal, és azt vettem észre (nagyjából 1honap után )mintha közeledne felem, és azt hittem ez számára szimpla haverkodas stb…Ezalatt azt értem hogy amikor ez az egész kezdődött kb 1honapja lehettünk joba ,azelőtt sose beszéltünk.(órán volt olyan hogy megfogta a combomat pár másodpercre,megsimogatta az a rcomat,a hajamat is,vagy hogy megpuszilt ) és én ezeket viszonoztam néha-néha mert godnoltam ez ilyen tipik poenbol b*ziskodas(ha van ilyen egyáltalán ).Aztán folytatódott ez (elkezdtem érezni valamit iránta..) és mondhatni rendszeressé valt a simogatás ,a puszilgatas(amit ő kezdeményezett mert valamiért nekem ez életembe nem jutott volna eszembe hogy egy fiú baratomhoz bi kent úgy érjék hozza).És hat igen, nagyjából 3-4szer megpuszilt azelőtt csak néha az arcomat amikor ültünk egymás kellett kettesbe (azután volt amikeo egy nap kétszer is megpuszilt,mert kotekedtem vele hogy akkor ne csak az arcomra adjon hanem már akkor normalisat adjon).Sajnos egyszer össze vesztünk és felhoztam neki hogy kételkedem abban hogy hetero vagy-e,amire eléggé megsertodott (mert másoknak us mondtam hogy mit csinál osztálytársam ,természetesen név nélkül ) és ezt így elmondtam neki(sajna nem a legszebb módon).Mondtam neki hogy én elfogadom úgy ahogy van csak a barátjaként szeretném ezt tudni ,és jogom is van hozza .Szoval sajnos azóta nem nagyon csinálja ezeket (kb 1honapja lehetett ez) maximum néha hozzam ér ,mondhatni fokozatosan folytatja ezeket,mert az elején mintha a kézfogás is olyan fura lett volna.2022. febr. 4. 20:11
1/17 anonim válasza:
Ez bizony már túlmutat a barátságon...
2/17 anonim válasza:
Hát most már csak azzal engesztelheted ki ha lepippantod.
3/17 A kérdező kommentje:
Igazából hiába közelednek hozza sokszor van az hogy azt mondja hogy ne b*ziskodjak.
2022. febr. 4. 20:31
4/17 anonim válasza:
#3 hát, mert kiadtad másnak, amit csináltok és le is oltottad, amiatt mai igazából jó volt neked. Ezért kell valami egyértelmű módon jelezned, hogy mi van.
5/17 anonim válasza:
Ember, közeledett hozzá, erre te lebu*izod. Ezek után mit vársz??
6/17 A kérdező kommentje:
Nem,nem b*ziztam le szimplán rá kérdeztem hogy mi a szexualitása.
#4-es lenne valami tanacsod esetleg?
2022. febr. 4. 20:40
8/17 A kérdező kommentje:
Ennek az egész “viszonynak “ azért vetettem véget ,mert azt éreztem néha és ezt mondta nekem “hat én nekem ez mondhatni normális dolog” és akkor már eléggé megnyiltam fele és hangoztattam azt is hogy én nekem ez nem baráti puszi vagy oleles bármi is de nekem nem baráti .Es miután ezg ke írta nekem azóta voltam úgy vele hogy nekem az nem kell hogy ölelgetem es olyat vag a fejemhez h “hat egyszer erre vagyok h oleljelek máskor arra hogy verekedjunk “
2022. febr. 4. 20:46
9/17 A kérdező kommentje:
#7 megpróbálok újra közeledni fele ,viszont felek attól hogy ha őszinte leszek vele vissza utasitana (és az is benne van hogy ő is így érez és elküld a halálba mert eléggé félénk típus )
2022. febr. 4. 20:50
10/17 anonim válasza:
Ez kicsit bonyolultnak tűnik. Szerintem egyszerüsítsük le. Rúgjatok be együtt. Ott szerintem valamilyen irányba tisztába kerül a dolog :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!