Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasiként vonzott már pasi? Esetleg hogyan kerültetek olyan helyzetbe hogy szexuális viszonyra került sor?
Esetleg párban is voltatok már mindkét nemmel egyszerre?
Mostanában elkezdett izgatni a gondolat, hogy egy szép péniszt a számba vennék de nem tudom hova tenni az egészet..
Kifejezetten a férfitest nem vonz, hacsak nem nagyon feminin, akkor azonnal, mert erősen hetero felé hajló biszex férfi vagyok, nekem bármelyik nőies test vonzó, tök mindegy, hogy farka van, vagy puncija.
Férfitestben ami önmagában vonz kapásból, az a kis farok, egrészt, mert teljesen elfér a számban, másfelől meg mert nőiesebb, aranyosabb, olyan mint egy nagy méretű csikló.
Engem meleg szex vonatkozásában alapból a férfi LÉLEK érdekel, tehát ha a lelkivilága tetszik, akkor szexuális izgalmat vált ki bennem. Önmagában a férfitest csak kivételes esetben vonz kapásból, arra utaltam a hozzászólásom elején. Alap esetben a vonzó lelke miatt izgulok rá a farkára.
Kezdő vagyok férfiakkal, még csak próbálkoztam, sajnos csak alkami volt eddig. Nem párt keresek, hanem összejárást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!