Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasiként vonzott már pasi? Esetleg hogyan kerültetek olyan helyzetbe hogy szexuális viszonyra került sor?
Figyelt kérdés
Esetleg párban is voltatok már mindkét nemmel egyszerre?
Mostanában elkezdett izgatni a gondolat, hogy egy szép péniszt a számba vennék de nem tudom hova tenni az egészet..
2022. febr. 2. 11:57
3/12 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok.. Ha van kedved dumáljunk :)
4/12 A kérdező kommentje:
30 éves vagyok
2022. febr. 2. 12:38
5/12 anonim válasza:
Egy volt csoporttársamra konkrétan raizgultam, váratlan volt az érzés. De nem került sor semmire. Tapiztuk egymást olykor egymás lábát meg seggét de ennyi.
31/F
6/12 anonim válasza:
volt,meg heterok is irogattak..nekem pl tetszik,ha egy jetero a biséget ki akarja probálni,izgato sztem
8/12 anonim válasza:
6-7 hány évesek vagytok? Én is benne lennék ilyesmiben 😌
9/12 anonim válasza:
Egy haverommal nàlam a teraszon hülyültünk,jól éreztük magunkat .
Ugráltunk a medencébe, és egyik csobbanás utàn elkapott ,hátulról a derekam àtölelve .
Megcsókolta a nyakam, mire lassan szembe fordultunk egymással és smàrolni kezdtünk!
Aznap éjjel nàlam aludt...
10/12 anonim válasza:
Tusolás után pont előttem állt és ahogy nyújtózkodott leesett róla a törölköző. Nagyon gusztusos farka volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!