Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hazudjak a haveromnak, hogy miért is nem fogok ráérni vele találkozni Berlinben a hétvégén?
28 éves srác vagyok, aki nemrég jött rá, hogy valójában biszexuális. Bár még mindig úgy fogom fel az egészet, hogy az útkeresés szakaszában vagyok, de érzem, hogy ez bizony több lesz mint szimpla barátság.
Szóval a lényeg a léyneg, pár hete megismerkedtem egy német sráccal, aki meleg. A srác amúgy nyagyon helyes meg rendes, 3 évvel fiatalabb csak nálam, és ő teljesen meleg. Szilveszter óta sokat beszélgettünk, és úgy dönttem, hogy most meglátogatom a hétvégén Berlinben, ja amúgy a csávó német. Nem akarom tagadni, nagyon is bejön, bár jelenleg én ilyesmire nem tudok gondolni, hogy kapcsolat, sajnos körülöttem mindenki nagyon durván heteró, összevissza bu*iznak, na meg homofóbok.
Van egy nagyon jó haverom, akivel bár sok mindenben egyetértek, a srác nem kicsit rasszista, szexista meg homofób is. Ez tud persze vicces is lenni, de néha nagyon durván eltúlozza, és ez nekem már sok. Most tudtam meg, hogy egész véletlenül pont ezen a hétvégén költözik ki szintén Berlinbe munka miatt, és mivel látta az Instagram posztomat, ahol boldogan megosztottam, hogy a hova fogok utazni a közeljövőben (Berlin, Bécs, Varsó stb. utólag már bánom, hogy kiraktam) rögtön rámírt, hogy ugye összefutunk akkor.
Nem tudom most mi legyen vele, mit válaszoljak. Úgy érzem, nem vagyok erre készen, hogy elmondjam a kis titkomat, fura lenne ha most a sráccal találkoznék, aki pl alapból csak gay barokban hajlandó menni. De ugyanakkor hazudni se szeretnék ha nem muszáj.
Azért kérdésed, hogy miért nevezel barátodnak, sőt legjobb barátodnak olyan embereket akik alapvető emberi értékei és elvei nem egyeznek a tieddel. Talán jobb is egyedül lenni, mint rasszista, szexista és homofób emberekkel körül venni magad, ha magad is más vagy mint ők.
A másik dolog, hogy nem kéne megosztani a neten hogy hova mész, ha ezt nem tudod fel is vállalni. Ez olyan se veled, se nélküled dolog - akarod és de mégse felvállalni. Amíg nem tudod, addig inkább ne posztolj.
A haveroddal kapcsolatosan, meg ha nem akarsz vele találkozni, mond meg, hogy programod van, és most nem fogsz ráérni, de majd máskor szívesen.
Mondd neki, hogy rendben, találkozzatok, aztán a tali reggelén írd azt neki, hogy rohadtul szarul vagy, köhögsz stb., lehet, covidos lettél, úgyhogy ki kell hagyni a talit. Ha később rákérdez, mondd azt, hogy aztán negatív teszted lett, valszeg csak egy megfázás volt.
De ha inkább ki akarod hagyni a covidot, mondhatod azt is, hogy olyan gyomorrontásod van, hogy az utcára sem tudsz kimenni.
Mond neki mégsem utazol oda, sajnos közbe jött valami.
Aztán hely meghatározás ki kapcs, semmi posztolás, és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!