Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért van az, hogy egyre kevesebb férfi hajlandó valójában találkozni egy jó orálért?
Figyelt kérdés
Mostanában gyakran tapasztalom, hogy mielőtt talit beszélnénk meg chaten, emailben vagy bárhogy, hirtelen eltűnik a partner. Ennél csak az a rosszabb, ha nem jön el a megbeszélt talira.2021. júl. 5. 10:04
1/6 anonim válasza:
Hát ha csaj lennél szerintem rohannának :D
2/6 anonim válasza:
Én is hülyítettem mindenkit amíg az első össze nem jött nagynehezen. Utána már volt hogy az első találkánál is orál lett a vége
3/6 anonim válasza:
Ha fiatal vagy es vekony nekem ok akar heti 2-4 is
4/6 anonim válasza:
Régen még mertem találkozni.De amióta azt látom hogy mindenki-mindenkivel és hogy már az első pár üzenetváltás után benne lennének a találkozóba azóta nem merek.Undorító.
5/6 anonim válasza:
Mert sokkal több a lehetőség, mint régen. Lassabb ismerkedés közben, ha egy gyorsabb beelőz, akkor övé a cummantás.
6/6 anonim válasza:
Fene tudja biztos túl nehéz közölni,h meggondoltam magam, közbejött valami, elment a kedvem, nem is akartam stb. Mennyivel egyszerűbb eltűnni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!