Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Férfi társaimhoz fordulok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi társaimhoz fordulok, akik legfeljebb biszex (bármennyire is fogja itt hajtani pár ember, én csak a nőkhöz vonzódom) vagy heterók, ellenben izgatja őket a prosztataorgazmus gondolata, esetleg gyakorolják is, milyen eszközzel izgatjàtok magatok?

Figyelt kérdés
Értve ezalatt azt, hogy akár prosztata izgató (kis vékonyabb eszközök) esetleg valami rezgős játékszer, vagy akár egy kisebb keresztmetszetű dildo, mi az ami a leginkább bevált, vagy akár párotokkal együtt értetek el ilyen orgazmust.?

2022. jan. 22. 05:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Haverral szoktuk egymásnak ujjal. A legjobb ha közbe veri lassan sikosítóval. Csajjal is volt de ők nem érzik (5 csajjal próbáltam) hogy kellene
2022. jan. 22. 09:00
 2/6 anonim ***** válasza:
86%

Hol lehet ilyen havert találni?

2022. jan. 22. 09:23
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hetero vagyok. Mindig erdekelt a dolog. Meg is tanultam hogy kell... Es csak ajanlani tudom. Ha kell segitseg szivesen adok mukodokepes tippeket
2022. jan. 29. 03:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Prosztata doldot ajanlom.
2022. jan. 29. 03:25
 5/6 anonim ***** válasza:

#3-as

én szívesen olvasnék tőled tippeket, akár privátban is írhatod.

Szoktam izgatni a prosztatámat, de sose sikerült még csak prosztatával elélvezni. Mindig kell rásegítés a farkamra is.

Te mivel csinálod, és hogyan?

2022. jan. 30. 20:07
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Párban sikerült elérni olyan erős orgazmust, hogy eleve felizgult állapotban csak a prosztata simogató ingerlésével elélveztem. Az első nagy és kellemes meglepetés volt.
2023. febr. 13. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!