Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Akkor is biszex vagyok, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor is biszex vagyok, ha egyetlen egy ember iránt érzek többet a saját nememből?

Figyelt kérdés

Lány vagyok, és a lányok érzelmileg hidegen hagynak, bár szexuális téren nem. De ezt sosem éreztem elégnek a biszexualitáshoz, mert hiába vonzódok szexuálisan jobban egy nőhöz mint férfihoz, világéletemben csak férfiak iránt éreztem bármit is érzelmileg.

Most viszont van egy lány, nem néz ki pasisan inkább csak a viselkedése az, a gesztusai, és úgy érzem teljesen belészerettem. Pedig nőies az arca, szóval nem értem hogy sikerült. (Szerencsémre persze hogy hetero...)

De más lány iránt még soha nem éreztem semmit, rajta kívül még mindig elképzelhetetlennek tartom hogy egy nővel éljek együtt. Viszont teljesen azt érzem ha rám mosolyog vagy ha a közelemben van mint egy pasi iránt akibe belezúgok... Már egy jóideje tart de csak kezd átmenni szenvedésbe, mert már mániákusan keresem a jeleit hogy hátha ő is hajlamos ezekre a dolgokra, mert már rendesen fáj, annyira szeretem... Mindegy nem ez a lényeg.

El lehet mondani most akkor rólam hogy biszex vagyok, vagy ilyen heteróknál is "becsúszhat"?

27/L

2021. nov. 1. 22:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2021. nov. 1. 22:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha szexuálisan izgat a saját nemed akkor biszexuális vagy. Benne van a szóban SZEXUÁLIS - azaz a hetero/biszeszexualitás a szexuális preferenciáról, vágyakról szól.

Amiről te beszélsz az érzelmi kötődés. Külön tud válni a szexualitástól. A biszexuális nők többsége un. heteroromantikus biszexuális = a saját neme IS izgatja szexuálisan, de érzelmi kapcsolatot csak ellenkező neművel tud elképzelni/megélni.

2021. nov. 1. 22:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor is.
2021. nov. 1. 22:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Hat en nem mondanam azért
2021. nov. 1. 22:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Azt írod, a nőkhöz jobban vonzódsz szexuálisan. Tehát minimum biszex vagy, akár vonzódsz érzelmileg a nőkhöz, akár nem.
2021. nov. 2. 17:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Azt mondod, hogy szexuálisan vonzódsz a nőkhöz, ráadásul most szerelmes is vagy egy nőbe, tehát egyértelműen biszexuális vagy.

Egyébként ha képes voltál ebbe a lányba beleszeretni, az azt jelenti, hogy van még sok más nő a világon, akibe bele tudnál szeretni. Gondolj bele, több milliárd nő van a világon, tehát rengeteg olyan lány van, aki iránt tudnál ilyet érezni, nyilván nem az történt, hogy pont megtaláltad azt az egyetlen lányt a világon, aki iránt valaha képes lennél ilyet érezni, ez statisztikailag kb. lehetetlen. Egyszerűen az van, hogy érzelmileg a férfiakhoz sokkal jobban vonzódsz, így ritkán lesz oilyan az életedben, hogy pont lányokba leszel szerelmes és neked most ez volt az első alkalom, hogy ilyen történt. Még később is megtörténhet egy másik lánnyal.

2021. nov. 5. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!