Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mindig előfordul, ha fürdőbe vagy szaunába megy az ember? Veletek is történt már hasonló?
Múltkor voltam a budapesti Lukács fürdőben. Tisztán a fürdő élvezete volt számomra a cél, hisz ezért járok ilyen helyekre. (Mostanában kezdtem fürdőkbe, szaunákba járni, természetesen a rendeltetésének céljából.) Egy idő után azt vettem észre, hogy egy idős úr néz engem, majd direkt elsétál mellettem, miközben úgy néz rám, mint egy darab húsra, amit meg akar venni. Illetve az öltözőben is folytatta, emiatt inkább még visszamentem és megvártam, amíg elmegy. Elég kellemetlenül éreztem magam, hisz, még nem fordult velem elő ilyesmi és azért nem vagyok egy nagydarab fickó, emiatt kicsit megijedtem, nehogy erőszakosan rám mozduljon...
Ilyen alakok mindig előfordulnak ilyen helyeken, vagy csak én voltam rosszkor rossz helyen?
Köszönöm a válaszokat!
25F
Minden ilyen hely tele van öreg,nyálcsorgatókkal. Ha van pénze,ha nem, azt hiszi, nekik mindent szabad.
Persze az ilyen taták jó lenne,ha a saját korú,saját fittségű,saját színvonalú kortársaikra mozdulnának rá.
De az is igaz,hogy amíg vannak olyan fiatalok,akik elfogadják ezt,sőt kelletik magukat, addig az öregek is pofátlanok.Ezt most nem a Kérdezőre írtam !
Sok idős " úr" azt hiszi, attól lesz fiatalabb,ha fiatalokkal próbálkozik. És igen, húsnak nézik a fiatalokat.Ezek a derék, zömében tisztességes nagypapák, apukák,akik a pancsolgatás után elmennek az unokáért az oviba,majd otthon puszit adnak a feleségnek,aki meleg kamillateával várja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!