Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor biszex vagy leszbikus vagyok? Vagy mi történik?
Heteronak mondtam magam sokáig.De mióta megismertem a legjobb barátnőm(neten) azóta ebben nem vagyok teljesen biztos.Teljesen oda vagyok érte(én is lány vagyok amúgy)féltékeny vagyok a párjára és csak azt szeretném ha velem lenne,engem csókolna,ölelne és minden...Viszont úgy a nők nem izgatnak(pasik egyáltalán nem)csak ő.és senki más.És másra nem is izgulok csak rá:)
Most akkor miiii van?
ha pasik egyáltalán nem izgatnak, akkor nem nagyon lehetsz bi.
Esetleg nagyon fiatal vagy még, és magának a szerelemnek, szexnek az élménye izgat, egy számodra kedves személyre kivetítve.
(Ill. van valamilyen szexualitás, amiben az illető csak az iránt érez szexuális vágyat, akibe szerelmes is- nem jut eszembe a neve)
Nem írtad le a korodat, úgyhogy gondolom tizenéves vagy. Ebben a korban teljesen normális hogy kétségeid vannak. Elárulom, én 21 éves koromig csak lányokkal tudtam bármilyen szexuális tevékenységet elképzelni.
Nyugi, majd kialakul.
39N
10-11 évesen volt kb
De lánnyal,és fogalmam se volt akkor hogy mit is csinálok csak jó volt és miért ne.De titok volt az egész.Bármennyire nem hihető de tényleg így volt:)
Hát ha csókolgatni akarod a barátnődet, meg felizgulszu rá, akkor nyilván minimum biszex vagy.
Ha a férfiak egyáltalán nem érdekelnek, akkor leszbikus.
Az sem fura, ha ez alány az első / egyetlen személy aki valaha ennyire tetszett, gondolom fiatal vagy még, mindenki van egy ilyen első személy, lehet, hogy neked most ő az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!