Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Most akkor biszex vagy leszbik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor biszex vagy leszbikus vagyok? Vagy mi történik?

Figyelt kérdés

Heteronak mondtam magam sokáig.De mióta megismertem a legjobb barátnőm(neten) azóta ebben nem vagyok teljesen biztos.Teljesen oda vagyok érte(én is lány vagyok amúgy)féltékeny vagyok a párjára és csak azt szeretném ha velem lenne,engem csókolna,ölelne és minden...Viszont úgy a nők nem izgatnak(pasik egyáltalán nem)csak ő.és senki más.És másra nem is izgulok csak rá:)

Most akkor miiii van?

2022. jan. 14. 18:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

ha pasik egyáltalán nem izgatnak, akkor nem nagyon lehetsz bi.

Esetleg nagyon fiatal vagy még, és magának a szerelemnek, szexnek az élménye izgat, egy számodra kedves személyre kivetítve.

(Ill. van valamilyen szexualitás, amiben az illető csak az iránt érez szexuális vágyat, akibe szerelmes is- nem jut eszembe a neve)

2022. jan. 14. 18:29
 2/5 anonim ***** válasza:
35%

Nem írtad le a korodat, úgyhogy gondolom tizenéves vagy. Ebben a korban teljesen normális hogy kétségeid vannak. Elárulom, én 21 éves koromig csak lányokkal tudtam bármilyen szexuális tevékenységet elképzelni.

Nyugi, majd kialakul.

39N

2022. jan. 14. 18:59
 3/5 anonim válasza:
100%
Jól értelmezem hogy még egyik nemmel sem volt semmilyen viszonyod?
2022. jan. 14. 19:51
 4/5 A kérdező kommentje:

10-11 évesen volt kb

De lánnyal,és fogalmam se volt akkor hogy mit is csinálok csak jó volt és miért ne.De titok volt az egész.Bármennyire nem hihető de tényleg így volt:)

2022. jan. 14. 20:57
 5/5 anonim ***** válasza:
89%

Hát ha csókolgatni akarod a barátnődet, meg felizgulszu rá, akkor nyilván minimum biszex vagy.

Ha a férfiak egyáltalán nem érdekelnek, akkor leszbikus.

Az sem fura, ha ez alány az első / egyetlen személy aki valaha ennyire tetszett, gondolom fiatal vagy még, mindenki van egy ilyen első személy, lehet, hogy neked most ő az.

2022. jan. 21. 02:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!