Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mi történik velem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történik velem?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Fogalmam sincs mi történik jelenleg velem. Közel 30 éves vagyok. Tökéletes a házasságom. De úgy érzem valami hiányzik. Úgy a 20-as éveim elején indult az egész, mikor elkezdtem játszani a gondolattal, hogy nővel is szeretnék együtt lenni. Akkor volt mikor a csókig és simogatásig eljutottunk egy nővel, de “megzavartak” minket (biciklitárolóba történt egy buli után). Aztán még egyszer-kétszer találkoztunk, de csak kávéztunk és se ő se én nem hoztuk fel azt az estét és azóta nem beszélünk aminek lassan 6 éve. Én is és ő is férjhez mentünk. A hazassagom minden szempontból tökéletes. A szex is isteni, de én szeretnék pluszt. Nem megcsalni szeretném őt, de azt sem tudnám elviselni, hogy egy másik nő is ott legyen velünk. Túl féltékeny vagyok. Hívtak már swinger klubba, de a férjem hallani sem akar róla. Viszont engem izgatna egy másik nő. Ez az érzés egyre jobban előtőr bennem, egyre jobban szeretném. Mi egy faluban lakunk, itt még esélyem sincs, hogy valakit megismerjek. Van egy barátnőm ő biszexuális. Vonzó nő, de rengeteg alkalommal voltunk már együtt bulizni, azon kívül, hogy elmondta mennyire szépnek tart, semmi nem történt. Én os elmondtam neki, hogy szépnek tartom. De ennyi.

Mi történik velem? Miért akarok nővel lenni? És miért nem jön össze? Miközben akarom?

2018. febr. 7. 14:28
 1/8 anonim ***** válasza:
67%

Nem akarni kell hanem tenni erte

Pl oleld at, puszild meg, csokold meg, etc...

2018. febr. 7. 14:32
 2/8 anonim ***** válasza:
65%
Próbáld meg vele.
2018. febr. 7. 14:50
 3/8 anonim ***** válasza:
51%
Beszéld rá a férjed, hogy együtt menjetek el egy olyan prostihoz, aki vállal párokat is. Ott rögtön a tárgyra lehet térni és nem számít megcsalásnak sem. Nem hiszem, hogy a párod ne egyezne bele, de ha mégsem, akkor mehetsz egyedül is, titokban... :)
2018. febr. 7. 16:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az történik veled, hogy az ember szép lassan rájön arra, hogy ő nem gép és nemcsak a szervei, de az érzelmei sem egyértelműen ilyenek vagy olyanok, hanem ilyen is, meg olyan is. Hogy milyen mértékben, az egyéni adottság. Adott esetben nagyon nehéz dönteni, hogy az ember kiélje-e rejtett vágyait vagy sem, mert a következményeket nem lehet előre látni, márpedig azokkal számolni kellene tudni, hogy ne bántsa meg a szeretteit.
2018. febr. 7. 16:39
 5/8 anonim ***** válasza:
84%
kapcsolatban, pláne házasságban fel se szabadna, hogy merüljön a megcsalás. igen, az is megcsalás, ha nővel vagy, és még akkor is, ha tud róla. egy házasság szent kötelék, és k vára undorító, ha mellette félreb szik az ember, legyen biszex, heteró, meleg, vagy bármi. 19/L
2018. febr. 7. 17:37
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy Te biszex vagy, nem jelentheti azt, hogy a férjedet megcsalhatod, még egy másik nővel se. Ráadásul féltékeny vagy, nem tudnád elviselni, hogy hármaasban a férjed a másik nővel is foglalkozzon.

Beszélgess a pároddal, hogy Neked mik a vágyaid. Ha megértő, lehet, hogy megengedi, hogy a biszex barátnőddel együtt lehess.

2018. febr. 8. 12:00
 7/8 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó; félreértettél. A férjem is benne lenne (melyik ffi nem) de nem menne el swinger klubba én pedig nem megyek nélküle. Tudja az első perctől kezdve, hogy ki szeretném próbálni. (Ő anno már átélte az exével) Csak én viszont túlságosan féltékeny vagyok, hogy ő hozzá érjen egy nőhöz is rajtam kívül, mint ahogyan ő sem tűrné azt el, hogy másik ffi érjen hozzam!

A fizetett prostit azt én kihagynám! Sőt eszembe sem jutna.

Úgy gondolom, hogy most amíg nem jön a bébi addig kell átélnünk és kiélnünk mindent amit csak tudunk, hiszen aztán már erre nem lesz lehetőségünk. Nem gondolom, hogy rosszabb emberek lennénk attól, hogy kicsivel tovább merek lépni a komfortzonabol, vagy picit mást csinálnék amit itt az emberek megszoktak. Nyáron Cipruson voltunk nyaralni, na ott aztán kint a parton is ffi-ffival nő-nővel és bizony láttuk ennek a 3-as 4-es verzióját is.

2018. febr. 8. 12:00
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Akkor a saját féltékenységedet kell legyőznöd. A hármas jó ötlet, főleg, hogy a férjed is benn volna. Abban igazad van, hogy a gyerek akadályt jelenthet, de nem feltétlenül. Nekünk már volt kettő, amikor hármasoztunk a feleségemmel és egy barátommal.

2018. febr. 9. 05:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!