Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit történik velem? Ez most komoly? ( hosszabb)
Szóval....19 éves fulllmegahetero srác vagyok. Van egy gyönyörű barátnőm akivel 1,5 éve vagyunk együtt . Mindig is igényes voltam a külső és a belső terén is, edzés, haj, bőr, beszéd stb. Régebben néztem a férfiakat, hogy hogyan néznek ki, kerestem a stílusom, megnéztem az az izmaikat, én is izmos és stílusos lettem. Viszont kb 1 hónapja az egyik fiú osztálytársamat és barátomat másként néztem meg. Amúgy is elsutottunk ilyen bizis poénokat pl melegek beszólásokkal, izomból seggre csapás és félreérthető beszólások. De ez poén tényleg, régóta ismerjük egymást.
Aztán felvetődött bennem, hogy a barátnőmmel és vele 3masozhatnánk, Elképzeltem ahogy ő szexel a volt barátnőjével és mindkettő nagyon fel izgatott. Meg is lepődtem nagyon. Aztán belegondoltam, hogy simogatni öt.....meg csókolni. Ekkor majdnem ordította magammal, hogy mi a franc van, hogy lehet velem ilyen?! Biztos csak a sok tanulás. Kitöltöttem egy tesztet ami azt mondta, hogy kiváncsi vagyok és semmi párkapcsolat nem fér bele max ilyesmi dolgok.l...ezen meg jobban fel indultam, hogy egy teszt ezt mondja. De nem tudok magamra haragudni.
Most szombaton kicsit soroztunk egyik barátomnál. Kimentem egy szobából és ő pont jött, kicsit odanyult az alsónadragomhoz. Mondom haha poén ne buzulj. Erre azt mondta, hogy ha eltolódott a kezem akkor nem tudok mit tenni. Este utána messengeren beszéltünk, hogy kene egy 3mas ő azt mondta, hogy kettes is. És most menjünk ki a fürdőbe de ne csak mondjam, hanem tett is legyen. Mert úgyis tudom mit fogok látni és vagy most vagy ássák ezt el örökre.
Tényleg nem tudom, hogy ki van velem de ahogy ezt leírtam megint beindultam. Nagyon össze vagyok zavarodva. Nincs bajom a melegekkel de nekem nem kell anál. És szeretem a barátnőjét is, nincs gond szexualitás terén.
Köszönöm, ha végigolvasod, megy zöld pacsi
Végigolvastam.
De, ne aggódj nem kell semmiféle pacsi érte!
Nos, kicsit meseszerű ez a történet.. olyan, se eleje - se vége típusú. Tulajdonképpen, mi is lenne a kérdésed?
Hiszen, a cím kivételével egyetlen kérdőjel sem szerepel a mondanivalódban és így nehéz választ adni.
Próbald ki, semmi bajod nem lesz tőle.
Hidd el banni fogod életed végéig ha kihagyod.
Én is azt mondom, hogy próbáld ki. De csakis akkor, ha kész vagy arra, hogy szembesülj magaddal.
Igaz soha nem volt semmi kalandom férfival, de sokszor fantáziálok róla. Viszont én eldöntöttem, hogy ez csupán fantázia marad. Bi lennék? Meglehet.
De nekem ez elég, hogy magamnak bevalottan elfogadtam. De a tettek mezejére sosem léptem. Igaz lánnyal sem. 43 évesen soha nem voltam senkivel. Sokan ezt megvetik, de vannak akik megértik.
Volt sok alkalmam, hogy próbára tegyem mi is zajlik bennem, de mindig visszaléptem.
A tanácsom az, hogy próbáld ki. A lányal szemben is hazudni fogsz mindig, vagy csak egyszer mikor próbát teszel.
Meg az is lenne a kérdésem, hogy szerintetek a srác csak ittas volt vagy van abban valami komoly amit mondott?
Elnézést az elírásokért (autocorrect)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!