Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan biszex srácok, akik egy férfival max az orális szexig hajlandóak elmenni, anál tabu?
Adni és kapni is szeretném :) sose próbáltam de izgat a dolog.
24F
Pont így vagyok én is, a lányoknál is általában kihagyom és fiúknál is bőven elég az orál és a többi dolog, de az oda-vissza vagy igény szerint.
Mindezek mellett a jó fenekeket kimondottan imádom, és volt olyannal dolgom ahol elgondolkodtam azért, de igazából csak a behatolás amivel bajom van.
Én elgondolkodtam rajta, de engem nem vonzott. Az sem vogy valaki belém hatoljon, de az se, hogy én hatoljak be valakibe. Csak ha punci lenne akkor. Blowjob persze bármikor jöhet,azt imádom, bár főleg kapni. Akivel most kavarok, ő amúgy egy meleg srác, neki lányokkal nyilván nincs tapasztalata, én viszont teljesen máshoz vagyok szokva korábbanról.
Szerintetek probléma lehet,ha megmaradunk csak az orálnál?
Maximum nála lenne probléma, mert többet akarna. De amúgy teljesen normális, ha az orálnál többet nem kívánsz. Én se kívánok többet az orálnál, bőven elég a farok látványa és az e fajta kényeztetés. Anál nálam is tabu.
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!