Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, hogy győztétek le a félelmeteket és éltétek meg a biszex vágyaitokat? Hogy jutottatok el addig, hogy mertetek talizni stb?
Figyelt kérdés
Az érdekel, mikor történt, hogy történt, mi volt a folyamata míg eljutottatok odáig. Hogy történt? Mit éreztetek utána? Folytattátok az ismerkedést pasival?2022. jan. 10. 16:40
1/5 anonim válasza:
Hokiztam egy nyilvános wc-ben. Valaki átdobott egy papírt alul: "Szívesen leszoplak".
Átnyitottam rá, normalis fazonnak tűnt, hát hagytam, jó volt.
2/5 anonim válasza:
Annak idején két levél után azonnal találkoztam és elsőre nagyon jó volt minden.
Két tartósabb haverom is volt így,ők sem féltek a találkozástól :)
Sajnos ezt nem lehet elmondani a bi férfiak többségéről.Pedig sokan vannak,lehetnek, ide is írnak sokan,vágyakat,elképzeléseket.Aztán meg is marad, ezen a szinten.
3/5 anonim válasza:
Nehéz ezt pár mondatban kifejteni. Nekem kamasz koromban volt az első bi élményem ami magától jött. De utána vagy 20 évig szünet volt és annak ellenére hogy már volt benne részem két év kellett hogy rászánjam magam és elmerjek menni egy találkozóra. Akkor is úgy mentem hogy féletem, de azt mondogattam magamnak hogy elmész lesz ami lesz legalább tudni fogod kell e ez neked :) Aztán úgy alakúlt hogy jó élmény lett. De nem volt könnyű az első lépés.
4/5 anonim válasza:
Első eset? Nem szeretek bár kockáztatni, de azért vakrandiztam, mert neten anonim akartam maradni. A randin normálisnak hatott a srác, és még hagyta is h a feszkómat kibeszéljem magamból. Aztán kiszálltunk a kocsijából, és hagyta, hogy vegyem elő az övét. Hát, remegett a kezem, nem a vágytól, hanem mert ismeretlennek hatott a helyzet. Aztán ha már a kezemben volt a fasz, elkezdtem a kezemmel játszani rajta, és nem akartam órákig kínlódni, hát végre rányaltam. :) Aztán, gondoltam, legegyszerűbb úgy elkezdenem a szopást, hogy először nyalogatom. Na mondom, egy életem, egy halálom, hamm... :D Érdekes érzés volt. Aztán szoptam. Második alkalommal egy másik pasinál már csak kicsit izgultam, ment simán. A harmadiknál már természetes volt a fasz a számban.
5/5 anonim válasza:
Kamaszkoromban többször felszedett pasi, nem értettem, meg is ijedtem egy idő után. Volt, hogy felvitt lakásra, leszopott. Utólag sajnálom, hogy passzoltam, de barátnőm volt. Egyszer egy haver smárolni kezdett velem wc. Fogalmam sincs miből látták, hogy fogékony vagyok erre. Eltelt 15 év, s csak hetero élményeim voltak. Mostanában lementem párszor egy meleg szaunába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!