Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki szokott webcam-on maszturbálni más előtt?
Figyelt kérdés
Vagy ez inkább csak ilyen városi legenda feeling?2022. jan. 9. 02:24
21/29 anonim válasza:
Én szoktam ha van olyan partner (27/F)
22/29 anonim válasza:
Pár éve rendszeresen csináltuk, Skype-n. Volt egy jó kis társaság, néha többen is egyszerre a 19- a 66 éves faszikig vegyesen.De most nincs Skype, néha a dirtyrouletten találok. Ott mindig veri valaki.
23/29 anonim válasza:
elég sűrűn csináltam már. szerintem simán bevállalnám még mindig
25/29 anonim válasza:
Skype csoport engem is érdekelne
26/29 anonim válasza:
Chaturbate-en szoktam csinálni. Ott főleg orosz, illetve kolumbiai csajok vannak fent, akik néznek, ritkán amcsi, vagy brit csajok is néznek. Magyarok szökőévben 1x-2x. Arcot sose mutatok. Skype-os csoportokat ismerek, de csak privátban adok.
27/29 anonim válasza:
Néhány esetben kipróbáltam már, igazából sikerült élvezni,nem mondom hogy rossz volt. De azték sem mondanám hogy annyira isteni mint amennyien ezt dicsérik és akarják csinálni.
28/29 anonim válasza:
Régebben nagyon sokat voltam online dirtyrouletten, meg hasonló oldalakon... akadtak csajok is, akik jó társaság voltak, de sajnos csak ritkán... Fiúkkal is szoktam, de ott nagyon válogatós vagyok, csak a szép szerszámmal megáldott pasikat kerestem 😅 van benne valami jó, amikor egyszerre megyünk el... :)
29/29 anonim válasza:
Szoktam én is 45bi ffi
Skype csoport engem is érdekelne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!