Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Valaki szokott webcam-on...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki szokott webcam-on maszturbálni más előtt?

Figyelt kérdés
Vagy ez inkább csak ilyen városi legenda feeling?
2022. jan. 9. 02:24
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

En szoktam neha, de foleg lanyokat keresek olyankor, de kb lehetetlen talalni.. 😅

18/L

2022. jan. 9. 10:43
 12/29 anonim ***** válasza:
64%
én csak telefon sex..bi srác vagyok..de csak telsex.
2022. jan. 9. 11:13
 13/29 A kérdező kommentje:

Mentek a zöld kezek :)

Azt hozzá kell tenni ha nem ismer senkit az ember és csak úgy belevág nem sok jóra számíthat:d persze vannak kivételek de random nehéz mwgfelelőt találni

2022. jan. 9. 11:21
 14/29 anonim ***** válasza:
94%
Én néha szoktam, de mostanában senki nincs fent. 28F
2022. jan. 9. 12:41
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam,van egy ismerősöm,vele rendszeresen. Régebben az eropoliszon is csináltam párszor F.
2022. jan. 9. 12:56
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Szoktam, csak 100 ferfire jut 1 no. Jol nez ki az arcom es a vekony testemhez kepest oriasi a farkam, ezert mindig nagyon meglepodo arcot vagnak a lanyok ha vegre bedob egyet. Ez az egyetlen resze izgat benne, hogy nezzenek. Az mindegy hogy ok vetkoznek-e vagy nem
2022. jan. 9. 13:32
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes,mindig azt mondják 100 lányra jut egy pasi,de szerintem ennél sokkal jobb az arány! A csajok is szeretik ezt a dolgot,csak ihlet kell nekik!
2022. jan. 9. 13:42
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
egyszer egy fiu baratom maszturbalt elöttem kameraba. nagyon jo baratok voltunk es azt mondta izgato lenne neki ha valaki nezne de nem volt lany aki nezte volna igy belementem. F
2022. jan. 9. 15:26
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Egy időben rákattantam és nagyon sokat csináltam. Még azon is gondolkodtam, hogy lehetne belőle pénzt csinálni, mert élveztem. Aztán abból nem lett semmi. Most màr évek óta nem csinálom.
2022. jan. 9. 15:57
 20/29 anonim ***** válasza:
85%
Csak megkérdezném a beválalósaktól, mit reagálnának arra, ha számukra nem kívánatos látogatójuk volna, pl szülők, rokonok, ellenségeid? Meg egyéltalán arcotok látszik-e olyankor?
2022. jan. 9. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!