Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok szokott lenni, hogy túllőttök a célon? azaz, hogy jóval messzebbre spricceltek mint vártátok
Figyelt kérdés
nálam elég sokszor előfordul, hogy tovább repül a cucc mint gondoltam. nem egyszer a csajok is néztek már nagyokat emiatt. de volt már, hogy közös hokizásnál a másik srác jegyezte meg, hogy eddig azt hitte nagyokat spriccel :D2021. márc. 17. 15:29
2/16 anonim válasza:
Néha szokott fekve a fejem mögé menni.
3/16 anonim válasza:
Rendszeresen! Mindig a hasamra, mellkasomra sülök el de sokszor erősebb a spriccelés mint hinném és a számat, arcomat találom el..
4/16 anonim válasza:
A toroknál,nem tudok messzebb.Vagy a popóban is van egy akadály.
5/16 anonim válasza:
Volt már hogy mellkasig-nyakig ellőttem háton fekve, pedig azt hittem csak ki fog csorogni
6/16 anonim válasza:
Persze. Fejem felett a párnára pl. :)
7/16 anonim válasza:
Najoooo hogy lőttök ekkorát? XDD ez valami technika vagy adottság?😂 Haverommal vertem ki én is és néztem is h mekkorát lőtt xd
8/16 anonim válasza:
Adottság, de életkorral múlik. Tizen-huszonévesen én is arcon meg homlokon lőttem magam, sőt, a fejemen túl landolt a párnán. De elmúlt. Használódik a prosztata, renyhül az izomzat.
9/16 anonim válasza:
Ha sokáig húzom az orgazmust akkor spriccelek mindig.
10/16 anonim válasza:
7-es, és mekkorát lőtt? arcra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!