Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexuális férfiként milyen különbséget tapasztaltok a nőkkel/férfiakkal való szexuális együttlét során?
A húszas éveim közepén járok és még szűz vagyok. Barátnőm sohasem volt. Mindig is a nőkhöz vonzódtam de titkon egy kicsit vonzott az is,hogy milyen lehet egy férfival együtt lenni, akár orális szex szempontjából is. Milyen lehet adni és kapni. A prosztatamasszázs is izgatott mindig és nagyon sokszor maszturbálás után sokszor játszottam magammal oda lent is. A férfival való együttlét során a passzív és az aktív szerep is érdekel egyaránt. Mivel teljesen tapasztalatlan vagyok így ennek érdekében kíváncsi vagyok azoknak a véleményére és a válaszára akik hozzám hasonlóak és már sokkal több tapasztalattal rendelkeznek.
A válaszaitokat előre is köszönöm!
Bi pasi vagyok, nekem fiúval valahogy természetesebb, nővel amolyan nyögvenyelős!
Pasikkal hamarabb megvan az összhang, de, egy lánnynál meg nagyon kell koncentrálni, hogy mi jó neki, az nem annyira automatikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!