Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit gondolnátok egy férfiról, aki tetszik nektek, ha kiderülne róla, hogy bi?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy kiszemeltél magadnak egy férfit, aki tetszik neked, és végre elhív randizni, és megtudod, hogy ő valamennyire a férfiakhoz is vonzódik. Hogy reagálnál?2022. jan. 7. 15:27
A kérdező szavazást indított:
Visszataszítónak tartanám.
Elszomorítana, de el tudnám fogadni.
Nem számítana. Kb. annyira számítana, mint a szeme színe.
Kimondottan örülnék neki.
Egyéb, leírom.
17 szavazat
1/7 anonim válasza:
Nekem az exemnek nem számít. Jó. Az első 5 percben furcsán nézett, de nem volt belőle gond.
Mindenkinek vannak "hibái". Nekem ez az. Valaki elfogadja, valaki nem. Én sem fogadok el mindent.
2/7 anonim válasza:
Nekem bejönne nagyon, feltéve ha ott lehetek néha amikor pasival van.
3/7 A kérdező kommentje:
#2: Hú, erre nem számítottam. Ilyen is van? Szabad veled ismerkedni?
2022. jan. 7. 16:17
4/7 anonim válasza:
2-es vagyok. Őszintén írtam a választ, igen létezik ilyen.
De most nem keresek partnert, bocsi.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Meg kellett próbálnom. :)
2022. jan. 7. 16:40
6/7 anonim válasza:
Nem vagyok homofób de nem annyira örülnék neki. Ha nem lenne feminin (ami nekem nem jön be) és tényleg annyira érezném, hogy ennek van esélye lehet megpróbálnám. De istenigazából hetero férfira vágyom.
Najó, kivéve ha az illető Richard Madden aki nagyon valószínű hogy biszexuális, érte dobnék mindent:D
7/7 anonim válasza:
#3 Igen vagyunk még páran. Nekem is bejön mikor két szépfiú egymást kényezteti. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!