Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is egyre jobban néz ki Gagastar?
Figyelt kérdés
Érdemes nézni honnan hová jutott külsőség terén miközben a szakmában egyre profibb.
Jó 1,5 után voltam nála a két ünnep között és nagyon előnyére változott
2022. jan. 2. 15:11
21/60 anonim válasza:
de akkor ő most transzi vagy meleg srác? rosszlányok alapján transzi de valaki azt mondja ezek feltehető mellek és a farka is megvan és a hétköznapokban srácként öltözik. ebből mi igaz?
22/60 A kérdező kommentje:
homo transz
2022. aug. 12. 22:20
23/60 anonim válasza:
Multkor lattam egy tiktok videot,hogy setalt a varosban paroka nelkul es kerdeztek,hogy ki ismeri fel a regi ask celebet. Ott nem volt melle. Kepeken meg nagyon latszik,hogy ez ilyen felrakhato dolog,csak a kezevel takarja azt a reszt,ahol latszodhatna vagy hozza sminkeli.
24/60 anonim válasza:
Ne add a szánkba a véleményed. Régen se nézett ki jól és most egyre rosszabb.
25/60 anonim válasza:
Egyszer azért felhúznám!
De ha igazán ts-kellene akkor van nála szebb-jobb...és persze drágább is🙂
26/60 A kérdező kommentje:
25
Nyilván nem egy Szonja 😅
Testileg ő a top
2023. jún. 15. 11:22
27/60 anonim válasza:
Szonjátol is van jobb itthon. Testileg lapos, a két dinnye melle meg nagyon nem passzol a vékony testéhez. Kisebb implantokkal jobb volt. Ugyanoda jártunk edzeni egy időben, így volt szerencsém látni.
28/60 A kérdező kommentje:
Kire gondolsz?
Én többször voltam már Szonjàval.
2023. jún. 18. 14:38
29/60 anonim válasza:
Szerintem semmivel nem jobb mint volt
30/60 anonim válasza:
Nekem annyira nem jön be, de azyzát még mindig felpróbálnám... csak hát Őt meg lehetetlen elérni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!