Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi/meleg vágyaim hogy tudnám...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi/meleg vágyaim hogy tudnám elnyomni?

Figyelt kérdés
Már általánosban is volt de elnyomtam. Nektek mi segített? Vagy ti nem nyomjátok el? Nem féltek, hogy ha belecsaptok nem lesz megállás?

2022. jan. 2. 10:15
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
26%

Vágyaid oka a kíváncsiság ... nem kell beleélni magad ... majd ahogy korosodsz, a fejed lágya is egyre jobban be fog nőni.

Nem kell mindent kipróbálni az életben ... a mérget sem szokták megkóstolni kíváncsiságból!!!

2022. jan. 2. 10:19
 2/21 anonim ***** válasza:
78%
Butaság. Ne nyomd el. Éld meg. Lelki és testi bajokat hozhat ha elnyomod. Az életet nem másnak éled hanem magadnak. Ha te élveznéd ne vond meg magadtól. Nem kell reklámozni és kész. Titokban is élvezheted. A BDSM vágyait se teregeti ki az ember, de van akinek van. NE hagyd hogy a fiatal éveid elmenjenek és megbánd, hogy nem éltél. ÉLJ!
2022. jan. 2. 10:22
 3/21 anonim ***** válasza:
78%
1: ugye ezt a párhuzamot nem gondoltad komolyan a méreg és a biszexualitás között?
2022. jan. 2. 10:27
 4/21 anonim ***** válasza:
30%
Kepzeld el 3-as, veresen komolyan mondtam es gondoltam.
2022. jan. 2. 10:30
 5/21 A kérdező kommentje:
1-es te is érintett vagy? Hány éves vagy?
2022. jan. 2. 10:31
 6/21 anonim ***** válasza:
19%

Pszichológus.

Nyomják a genderidiotizmust, divatot csináltak belőle, hogy szétverjék a társadalmat. A végén a természetes haverságot, barátságot is félreértik tudatlan, labilis lelkű gyerekek.

2022. jan. 2. 10:32
 7/21 anonim ***** válasza:
18%
A genderfasiszta ideológia mérgez. Mindig ideológiai kisebbségi szubkultúra okozta a nagy bajt. Meg kell állítani őket.
2022. jan. 2. 10:34
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem se nyomd el, mert az egy életre sebet ejthet rajtad belül.

De ne is vonj le addig semmilyen szilárd következtetést, amíg nem kísérleteztél.

Attól még, mert kipróbálsz dolgokat, nem leszel mindenáron meleg. Kísérletezés nélkül sosem jösz rá, hogy bejönne e vagy sem a dolog.

Ha bejön, akkor már tudod, hogy merre kéne tovább menned.

Ha meg mégsem, akkor egy tapasztalattal gazdagodtál és lezárhatod a dolgot.

De minden esetben igaz, hogy nem kell ezt kikürtölni a világban. A legtöbben csak a hozzájuk nagyon közelálló személyeknek mondják el és teljes, boldog életet tudnak élni. De ehhez is idő kell. Ki fog alakulni

2022. jan. 2. 10:37
 9/21 A kérdező kommentje:
Na de hogy csináltátok úgy hogy ne derüljön ki? Azt hiszem van pár olyan személy a beszélgetésbe aki nagyon korlátolt... Nem figyelek rá... Kár többet írnia is ide.
2022. jan. 2. 10:39
 10/21 anonim ***** válasza:
95%
Én 71 éves vagyok, 58 éve tudom magamról, hogy meleg vagyok és ezt vállalom. Ne tagad meg önmagad. Ha úgy érzed, hogy mindkét nem érdekel úgy is, akkor ezt ne nyomd el, mert csak magadnak ártasz vele.
2022. jan. 2. 10:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!