Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejött valakinek szilveszter éjjel random BI kaland?
Figyelt kérdés
Akár buliban, havernál alvással stb...:2022. jan. 1. 04:52
11/12 anonim válasza:
#10-es az ilyenek engem is érdekelnek :)
12/12 anonim válasza:
Igen. Régi család barát volt nálunk. Asszony már aludt mi istogattunk. Coming outolt, hogy amúgy meleg én meg hogy ne aggódjon titkon néha mozgat hogy sracokkal milyen lehet… addig hulyeskedtunk amíg poenbol feldobtam alvás előtt hogy mire visszajövök a furdobol csukja be az ajtót mert annyit dumaltunk ezekről a dolgokról hogy a végén lesz@pom.
… mire visszatértem, nyitva volt az ajtaja és kérdezte “na most vagy soha?”
Hat “most” volt :D
F/33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!