Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak az izgat hogy NÉHA leszop egy srác az már akkor biszexualitás?

Ez látens homoszexualitás, én nem akarok rosszat..de volt 1 ismerősöm rengeteget kínlódott..magyarázkodott.. szenvedett. Takargatta hogy milyen. Mondtam neki jó fejnek tartom.. ki a halált érdekel hogy ő mihhez vonzódik :) nem számít teljes egészséges és kultúrált életet le lehet élni melegként is! Sokkal jobban jártok ha beismeritek hamar.. nem a közönségnek, magatoknak.
26/F

Nem feltétlenül kell megcímkézned magadat, főleg ha nem is ismered eléggé azt hogy mit és kit szeretsz akkor ez még inkább fölösleges.
Számomra az ha szexuálisan vonzódsz ahhoz hogy egy férfi leszopjon akkor az már benne van a biszex kategóriában

Számomra is így kezdődött, először csak vágytam rá hogy leszopjon egy srác, alkalom szülte a helyzetet, megtörtént, majd kölcsönösen is és mindet élveztem.
Attól kapcsolatot csakis csajokkal tudok elképzelni de tudom hogy vonz az is hogy sráccal legyek.
Azóta tisztában vagyok azzal hogy biszexuális vagyok, előtte próbáltam elnyomni magamban

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!