Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha csak az izgat hogy NÉHA...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak az izgat hogy NÉHA leszop egy srác az már akkor biszexualitás?

Figyelt kérdés
Vagy azért ez nem ennyire egyszerű? Szerintem az hogy nem akar kapcsolatot, stb a mérő. Tehát ott indul a dolog nem pedig a szexnél, hisz egy férfinak kb csak az a lényeg, hogy elélvezzen és mindegy hogyan. Mármint ne értsétek félre. Nem vagyok primitív vagy ilyesmi csak tudjuk, hogy pont azért más ha egy nő lép félre mintha pasi hogy a pasi nem viszi bele a lelkét.
2021. dec. 30. 15:46
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
igen!
2021. dec. 30. 15:48
 2/10 anonim ***** válasza:
61%
Nem! Szerintem is a csók stb a döntő. Azonban ne izgasd magad. Nem kell ezt bejelenteni ha bi vagy se.
2021. dec. 30. 15:58
 3/10 anonim ***** válasza:
76%

Ez látens homoszexualitás, én nem akarok rosszat..de volt 1 ismerősöm rengeteget kínlódott..magyarázkodott.. szenvedett. Takargatta hogy milyen. Mondtam neki jó fejnek tartom.. ki a halált érdekel hogy ő mihhez vonzódik :) nem számít teljes egészséges és kultúrált életet le lehet élni melegként is! Sokkal jobban jártok ha beismeritek hamar.. nem a közönségnek, magatoknak.

26/F

2021. dec. 30. 16:03
 4/10 anonim ***** válasza:
1%
Te full b.uzi vagy, csak akarod szépíteni a dolgot.
2021. dec. 30. 16:16
 5/10 anonim ***** válasza:
93%

Nem feltétlenül kell megcímkézned magadat, főleg ha nem is ismered eléggé azt hogy mit és kit szeretsz akkor ez még inkább fölösleges.

Számomra az ha szexuálisan vonzódsz ahhoz hogy egy férfi leszopjon akkor az már benne van a biszex kategóriában

2021. dec. 30. 18:02
 6/10 anonim ***** válasza:
90%

Számomra is így kezdődött, először csak vágytam rá hogy leszopjon egy srác, alkalom szülte a helyzetet, megtörtént, majd kölcsönösen is és mindet élveztem.

Attól kapcsolatot csakis csajokkal tudok elképzelni de tudom hogy vonz az is hogy sráccal legyek.

Azóta tisztában vagyok azzal hogy biszexuális vagyok, előtte próbáltam elnyomni magamban

2022. jan. 6. 09:51
 7/10 anonim ***** válasza:
16%
szo-pnék egy helyes fiut :P
2022. jan. 6. 14:43
 8/10 anonim ***** válasza:
14%
Dehogy biszex. Egyértelmű, hogy kőkemény, kérlelhetetlen, megrögzött, tántoríthatatlan heteró vagy!
2022. jan. 6. 14:47
 9/10 anonim ***** válasza:
82%
mért van az ha megfontolt tanácsot adok, nem sértőt, nem nyalizót, semlegesen, pártatlanul.. leszavazzák, vagy max 50% os lesz, aki meg szexuális nyáladzó megjegyzést ír kb 5-6 szót az 100% os szavazást kap :D nem az igazság a lényeg? legalább itt? :)
2022. jan. 6. 16:40
 10/10 A kérdező kommentje:
Mert valaki feljár azért, hogy lepontozzon mindenkit. Én már nem is figyelem ezt.
2022. jan. 7. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!