Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk milyen érzés volt mikor először szoptak le?
Figyelt kérdés
Fiú vagy lány csinàlta? Privàtba is írhatok.2021. dec. 30. 02:57
1/10 anonim 

válasza:

Nagyon jó volt, először lány, aztán rá pár napra srác is
3/10 anonim 

válasza:

18 éves fiúként egy másik fiú csinálta egy fürdő zuhanyzójána. Nagyon jó volt.
4/10 anonim 

válasza:

Fura hogy férfi szopott,de jó volt. Jobban csinálta mint az asszony
6/10 anonim 

válasza:

Nem volt nagy szám, pedig rutinos versenyző csinálta. Igaz, gumiban törént. Utána másik nővel volt simán is, de az sem tetszett igazán. A harmadiknál tetszett, de őt nagyon szerettem, gondolom ez is adott az élvezethez.
8/10 anonim 

válasza:

Csaj szopott már le, először 19 éves koromban. Pasitól is jó volna, akár 69 kölcsönös pózban. Nekem vékony, 16cm.
Hogy milyen volt? Eslő alkalommal meglepett, milyen meleg érzés, mert a csaj meleg lehellete érte a farkamat. Imádtam, hogy tövig szop, így szeretem. Majd beleélveztem a szájába, és szépen le is nyelte mind, hmmm. :P És még utána is szopta. Isteni! Azóta is így szeretem.
9/10 sipekilaci 

válasza:

Először, 16 éves koromban csaj szopott le, Ő már 18 elmúlt. Vele majd mindent lehetett, (forróvérű volt és csalódott), két hónapig voltunk együtt. Még azon év ősszel egy idősebb férfi szopott le, nagyon rutinos volt én meg már gátlástalan, beledurrantottam a szájába. Ezzel együtt igencsak pislogtam körbe, hogy hányan látták, mert ez a gőzfürdőben történt. Kicsit fura érzés volt, de aztán még két-három ismétlés volt. Később minden barátnőmnél elvárás volt, hogy leszopjon.
10/10 anonim 

válasza:

13-14 voltam a fiatalabb szomszéd fiú, azóta sem szoptak le úgy amit annyira élveztem volna, pedig végig sem ment a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!