Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Milyen érzés volt számotokra, amikor először dugtatok egy férfit?
Figyelt kérdés
Most azok érdekelnének, akik bedugtàk, nem akiknek bedugtàk. Milyen a végbélnyílás záróizma? Mennyire szoros? Érzed, hogy végig körülöleli a farkadat a végbél, vagy csak ott, ahol a záróizom van?
Mostanság tervezek először férfival szexet. Már nagyon vágyom rá.
F
2021. nov. 16. 16:52
1/9 anonim válasza:
Velem kipróbálhatod. Kíváncsi vagyok én is.
2/9 anonim válasza:
Én még nem próbáltam de már vágyom rá.
3/9 A kérdező kommentje:
Írjatok. 😉
2021. nov. 16. 17:18
4/9 anonim válasza:
Sajnos nem tudom, a másik oldal izgat... de kipróbálhatná valaki rajtam🤣 28f
6/9 Mrcock válasza:
Isteni érzés ahogy szorít! Persze technikatol függ de azért szépen ki tud tágulni és akkor annyira már nem szorít, de isteni egy szép seggben látni a farkad..
33 aktív bi
7/9 anonim válasza:
Nagyon jó volt,éreztem, hogy összeforrunk,átkarolt,csókolóztunk és alig akart kiengedni a végén.
Nem most volt, és idősebb is voltam 15 évvel nála,de az egyik legszebb emlékem.
"Ma már csak emlék..."
8/9 anonim válasza:
mivel mindkettőnknek első alkalom volt kicsit bénáztunk de azért fantasztikus volt benne lenni.
9/9 anonim válasza:
Én is szivesen beraknám valakinek.. Aki nálam fiatalabb.:)
26F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!