Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek szerint bi vagyok?
Figyelt kérdés
Tegnap invitált egy haverom szaunázni náluk.
Jó gondolatnak tűnt és egy óra múlva ott ültem mellette a padon pucéran.
A csqjokra és a szexre terelődött a szó ami épp elég volt,hogy ébredezzen a farkam amit persze észre vett és szóvá is tett!
Szinte izzani kezdett a vágytól,hogy megmarkoljam ,de mire nyúltam volna addigra a haverom megmarkolta!
Fura érzés volt, hogy élveztem és vágytam rá,hogy simogatni kezdje!
Hatalmasat élveztem miközben ő is kiverte magának...
Tetszik neki a farkam,szeretné legközelebb leszopni,és ami fura ,hogy én is őt!
Mindkettőnknek van barátnője
Ilyen ha valaki biszex?
2021. dec. 24. 05:30
1/11 anonim válasza:
Igen, ilyen. Irigyellek benneteket.
2/11 anonim válasza:
Valami ilyesmi aha. De nem tudom hany eves vagy, mert ha tini srac akkor tobb hetero kortarsad is atesik ilyenen aztan nem lesz se homo se bi.
3/11 anonim válasza:
Hogy nekem miért nincs ilyen haverom?
4/11 anonim válasza:
Ha valaki szeretne h leszopjak, szoljon. ;)
5/11 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? Irigyellek. Nekem sajna még semmi ilyen nem volt pedig izgatna
8/11 anonim válasza:
Mindkettőnknek van barátnője
Ez a gáz, nem az, hogy felizgat egy fiú
9/11 A kérdező kommentje:
Én 22,a haverom 20 éves
2021. dec. 25. 06:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!