12 éves múltam és az anyukám szerint túl kicsi vagyok a lábborotváláshoz. Mit csináljak?
Apukád szokott borotválkozni? (Az arcán) A te lábad is olyan lesz, ha sokáig borotválod :D
Vannak erre a célra megfelelőbb eszközök is :)
Velem is ez volt :)
Sosem értettem miért nem engedi. Igaz, még most sem.
Velem úgy volt, hogy vhogy rászedtem, asszem kissebb hisztigörcsöt kaptam, aztán leborotválta. Majd a második alkalommal már én csináltam, úgy h nem is tudott róla...
(ekkor én 11 éves voltam)
De sztem attól félt, h megvágom magam, vagy furcsálta, hogy a pici lánykája, már borotválkozik, stb.
(3. válaszoló: irtó vicces vagy😱)
16/lány
5. Válaszoló!
Engem érdekel, hogy miért. De tényleg 😄
Nekem sem akarták engedni, az más kérdés, hogy leborotválatam
Szintén ismerős.:)
Én is ennyi idős voltam,amikor elkezdtem,és nekem se akarták engedni.Engem az motivált,hogy sajna elég sötét volt a szőr...:D Amikor ezt elmondtam,anyu sem tudott mit tenni,ő sem vak.Szerintem ne azzal érvelj,hogy az osztályban mások is borotválják,hanem inkább azzal,hogy téged zavar és kellemetlennek érzed,esetleg túl feltűnő vagy ilyesmi.Ha így sem engedi,akkor igaza van az előttem szólónak,titokban kell végrehajtani a műveletet...:)
17/L
Szerintem tök korrekt, hogy szeretnéd szőrteleníteni, de nem a borotva a legjobb megoldás.
Inkább a hideg gyantacsíkot ajánlom. Ugyan (lehet, hogy) fájni fog, de legalább nem vágod meg magad és gyengíti a szőrszálakat, 2-3 alkalom után nem lesz olyan durva.
A 18 az nagyon túlzás. Én hamar szőrösödtem, 11-12 határán használtam először szőrtelenítőkrémet. (végül is ezt is kipróbálhatod, csak ne hagyd fent sokáig, mert szétmarja a bőröd). A szőrtelenítésem után egy héttel tartott előadást az ofőnk orvos felesége pont erről is, hogy mennyire várjunk 14 éves korunkig. Öhhm.. :D okéééé :D Bizonyos esetekben pedig muszáj (fehér bőr, sötét szőrzet).
Az szerintem is jó ötlet, hogy megmondod, hogy mennyire kellemetlenül érzed magad így, tudnia kell, hogy egy suliban nézik egymást a gyerekek és bizony oda is tudnak szólni.
Sok sikert Neked, remélem megoldódik! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!