Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 12 éves múltam és az anyukám...

12 éves múltam és az anyukám szerint túl kicsi vagyok a lábborotváláshoz. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
12 éves múltam és az osztályban szinte mindenki borotválja a lábát. Már többször kértem engedélyt rá, de anya mindig nemet mond és azt, hogy túl kicsi vagyok, várjak 18 éves koromig...stb. Titokban sem tudom borotválni, mert ha meglátja akkor elveszi a borotvámat. Hogyan bizonyítsam be, hogy már nem vagyok kicsi?

#borotválás #nem vagyok már kicsi
2014. nov. 10. 21:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha tényleg szőrös a lábad (vagyis nem szőke pihés), akkor mutasd meg Anyukádnak, mondd, hogy szerinted csúnya és tök ciki tesiórán mutatkozni vele. Persze csak ha tényleg látszik a szőr, sötét, bundás...

De ne borotváld, mert azt akkor csinálhatod 2-3 naponta, inkább gyantázd.

2014. nov. 11. 14:24
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg tőle, hogy miért is? Ezt nem a kor dönti el, hanem a szőr. Ha gondol egyet, és már 12 évesen kinő, akkor ez van. Ha zavar, akkor miért kéne meghagynod? Mivel lesz jobb, ha ottmarad?

Üzenem anyádnak, mindenképp add át neki:

A szőrtelenítés nem egy káros, ártalmas szokás, nem a szépségápolás, hanem a testápolás kategóriába tartozó tevékenység. Erősen összefügg az igényességgel is.

Már hogy lehetne kicsinek lenni az igényességhez, és a testápoláshoz?

18 éves korodig nem szabad? Ugyan miért? Olyan szinten ápolod magad, ahogy te akarod. Nincs semmi értelme megtiltani egy olyan dolgot, ami az alapdolgok egyike, az emberek nem hiúságból, hanem igényességből csinálják, és kortól teljesen független.

2014. nov. 11. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!