Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szeretne tölem a haverom?
ossze vagyok cseppet zavarodva, mert egyik jobaratom eleg felreerthetoen viccelodik velem, leirok par szitut.
miutan regenyt irtam neki, egy thumbsuppal valaszolt, irtam hogy "f*szom a thumbsupba" erre o: "az en f*szom beled"
az autom megjavitasa utan kerdeztem mivel tartozom, erre: egy sz*passal...
egy hosszu ido utani tali utan beult mellem az autoba es ravert egyet a combomra.
koltoztetes kozben megkerdeztem tole hogy osszekentem e magam hatul erre o racsapott a seggemre.
ez csak par szitu, de rengeteg van meg amikre nem emlekszem hirtelen. illetve egy szereles alatt sztorizgattunk a csajokrol, es csak siman elmondta hogy neki jo nagy van, es hogy mennyire szeretik a csajok. kerdesem lenyege az, hogy velem igy meg nem viccelodott senki, es a leirt szituk alapjan mit gondoltok, hogy valoban "kivan" engem vagy szimplan hulyul? hazas es csalados, ezert gondolkodom el sokszor a szitun. nyilvan mikor hozzamert a fent leirtakban, hihetetlenul kinosan ereztem magam, es nemtudtam hogy reagaljak. elore is koszi a valaszaitokat. 28F a srac pedig 33.
Nem ismerem a ferfit de lehet hogy csak szimplan bardolatlan . Bunko es semmi tobb. Azt nem irtad le h ezek a helyzetek 5 ev alatt tortentek vagy szinte minden talalkozasra jut egy ilyen sztori. Amugy ha kivancsi vagy ra akkor kerulj vele olyan helyzetbe ahol meztelennek kell lenned. Nemtom menjetek el szaunazni, furdobe, kondiba vagy csak szimplan oltozz at elotte. De te legy termeszetes tehat beszelj kozben arrol h nemtom mit vettel karacsonyra a csaladnak ilyesmi es kozben legyen meztelen. Ugyis meglatod a reakciojat, hogy zavarba fog jonni, vagy nagyon megnez , vagy esetleg hozzaer ilyesmi.
Amugy te mit gondolsz rola? Neked tetszene ha bejonnel neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!