Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem nyomul a haverom a páromra, amióta mondtam nekik, hogy nyugodtan szeretkezzenek, ha szeretnének? 28F
Hát barátom a haverod nem barátod ha nyomul a csajodra. Ahogy az #1-es írta benne van a pakliban hogy már rég dugja is. Az asszonykád sem a hűség mintaképe, ha az orrod előtt félrelép. Mit csinál akkor a hátad mögött?
Szép díszöveget másoltál be a cuckold kedvelők kézikönyvéből, de a cukodold nem így működik. Ha a nődet dugatni akarod akkor keress a netről valakit, vagy menjetek le egy swingerbe - na ott nem lesznek visszafogottak az emberek.
Előtte, nyilván, különben nem lett volna miről beszélnünk.
De, ha lecsúszik néhány rövid, akkor sajnos előfordult, akár nálam is, hogy nem fontoltam meg mindig mindent, ezt a párom elnézte. Ezért hasonló helyzetben nem hibáztatok másokat sem, ha ilyen helyzetbe kerülnek. Nyilván észbe kaptak. Haverom is mondta nekem és a páromnak is, hogy a barátomnak tartja magát, nem akarja folytatni, csak hát ez az alkoholizálás mellékhatása nála, hogy beszűkül a tudatállapota. Egy tipi-tapi miatt, utoljára 16 évesen csaptam ki a balhét.
Kevés olyan párkapcsolatot, ahol ne történne meg legalább ennyi botlás. Tudom máshol már az kicsapja a biztosítékot, ha a pár egyik tagja mással táncol vagy chatel, de azért ez természetes már a legtöbb embernél.
Mások nyitott kapcsolatban élnek, én nem tudom, hogy az mennyire érdekel, szerintem úgy már nem tudnék a párom mellett maradni, hogy bárkit összeszedhet bármikor.
Mert azért nem bízom minden emberben.
De, itt megbízom mindkettejükben, ismerem az érzésekeit, magánéletüket, nem kaptam hazugságon őket, más ügyben sem. A haverommal egy boltban vagyunk kisfőnökök, teljesen jó a mindennapi munkakapcsolat a mai napig, segít nekem mindenben ott, kölcsönösen kihúztuk egymást a nehéz helyzetekből több alkalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!