Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan kell jol szopni es...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell jol szopni es hogy vezessem ra haverom hogy dzopni szeretnem a farkat?

Figyelt kérdés
2020. jan. 11. 13:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem tőle kérdezed? :P
2020. jan. 11. 14:07
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorlat kérdése, szóval csak mondd el neki, hogy szeretnéd!!
2020. jan. 12. 10:06
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

"vezessem ra haverom" - ebből nekem úgy tűnik, hogy ő talán nem meleg, vagy nem is tud az egészről.

Nekem volt hasonló szitum, én azt úgy oldottam meg, hogy kimentünk nyáron a Tisza egy elhagyatott partszakaszára, ahol biztosan nem zavart senki. Ott nem igazán volt különös, hogy a fürdőgatyát ledobtam, pár perccel később ő is levette.

Aztán persze a farkam lassan állni kezdett, mert azért elég izgalmas/izgató volt, amire készülök. Láttam, hogy lopva ő is néha ránéz a farkamra, és az övé is kicsit meredni kezdett. Nekem sem kellett több, rácuppantam! Volt némi meglepődés, némi beszólás is, de nem húzódott el.

Ennek sok éve, azóta neki barátnője van, de néha találkozunk... Nem meleg - nem menjünk egyéb részletekbe, de tényleg nem az -, ez csak olyan kaland neki néha.

A lényeg, hogy ha magától nem ajánlja fel, akkor neked kell rákérdezni, ezt nem úszod meg. Menjetek uszodába, ha nem túl szégyenlős, akkor zuhanyzásnál leveszi a gatyát, aztán mondhatod neki, hogy "olyan jó farka van, hogy talán még te is leszopnád".

2020. jan. 12. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!