Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mindíg is kiszerettem volna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindíg is kiszerettem volna próbálni egyszerre 2 hasonló korú férfin kézimunkázni.(17-24) viszont ez sohasem jött össze nem tudom merre induljak?

Figyelt kérdés

Mindenekelőtt azt hozzátenném hogy semmilyen társkeresőre nem szeretnék ezzel kapcsolatban regisztrálni és nem melegekkel szeretném ezt megélni hanem sokkalta hasonló érdeklődésű kíváncsi bi egyének érdekelnének.

Fórumokon vagy egyéb helyeken lenne rá esélyem? Akár élőben is de nemtudom merre kezdjek vagy jobb ha elkönyvelem soha be nem teljesült gondolatnak és továbblépek?

2021. dec. 22. 23:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Indulj el jobbra.
2021. dec. 22. 23:19
 2/5 A kérdező kommentje:
Jobbra indulok falakba ütközök szintúgy többi irányban is
2021. dec. 22. 23:21
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szüless lánynak.

Viccet félre téve. Gloryhole eléggé jó terep erre, igaz csak a farkukat látod ebben az esetben, ami lehet akár olyan is, hogy meleg férfihoz tartozik. De ahol ennek van kultúrája ott bi srácot is nagy eséllyel kifoghatsz. Itthon nincsenek normális helyek, így legközelebbi helyként Bécsbe menj ki.

2021. dec. 22. 23:24
 4/5 A kérdező kommentje:

Következő életemben az leszek.

Igen nekemis megfordult a fejemben de olyanokat olvastam hogy elte wcn van (oda hogy jutnék be egyáltalán?) Vagy pistabácsi garázsába kb ami még felmerült

2021. dec. 22. 23:57
 5/5 anonim ***** válasza:
51%
Engem az izgana ha egy srác verné lassan nekem de már 30 vagyok.
2021. dec. 23. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!