Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt màr ilyen hasonló élmènyed?
Figyelt kérdés
Volt màr ilyen hasonló élmènyed?
Legjobb baràtommal együtt jàrtunk általánosban is középsuliban is osztályban... mindkettônknek volt baratnője már én 21/f vagyok ő 20/ f ..
gyakran alszunk egymásnál együtt csajozunk szinte tesók vagyunk... most nincs csajunk... múlhétvégén szombaton én aludtam nála... együtt fürdötünk ettünk tvztünk , mondta szépen hogy légyszi kapd be egy picit tesó én meg leszoptam:-) aztán csókolgatta a testem én is az övét nyakát mindenét simogattam... volt mikor úgy várt otthon hogy ettünk ès polo volt rajta gatya nem és tvztünk közben szoptam meg ő is engem. Beszelgettunk neztuk a filmet orankent egyszer szoptuk egymast:-) dugtunk is:-) én őtet ha nincs csaja szívesen leszopom meg oda adokm neki a popsim
2021. okt. 19. 16:27
3/8 anonim válasza:
Nem. De min valtoztat? Ugy nez ki melegek/bik vagytok es elvezitek
4/8 anonim válasza:
Nem de jó lenne egy ilyen haver. Hogy alakult ki?
5/8 anonim válasza:
Köszönjük, amúgy senkit sem érdekel.
6/8 anonim válasza:
Ki nem szarja le ha minden nap buzultok?!
7/8 anonim válasza:
Nekem is kell ilyen legjobb barát. :)
8/8 anonim válasza:
Köszönjük a bejelentkezést, javaslok egy hasonlóan szuper talalmanyt a "kijelentkezés" gombot hasznalatba venni :D nincsmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!