Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást is nagyon izgat az egymás melletti hokizás?
Más is vágyik rá, hogy ne csak egyedül recskázzon hanem haver, baráttal rendszeresen?
Én nagyon sokszor vágyom rá, hogy ne csak egymagam élvezkedjek. Persze az sem lenne baj ha egymásnak csinálnánk.
más is vágyik rá :) nagyon fiatalon még benne van szerintem a virtus is, meg a verseny, hogy kinek nagyobb a fasza az osztályban/edzésen, ki lesz a vezérkan, na meg a saját test megismerése, aztán van, akinek később is bejön a közös hoki. saját tapasztalatok alapján :D
ha a haverok közül senkivel nem ilyen a kapcsolat, nézz szét online, tuti, hogy találsz kiverős pajtit ;)
Koleszban mi vertük ki este együtt, pontosabban egyszerre.
De egymásnak sosem, csak mindenki magának.
Többnyire az egyik srác kérdezte mindig este, hogy na kiverjük?
Mi meg nem ellenkeztünk, de nem mindig egyformán voltunk tele, mert nekem egyszer nem sikerült elmennem, de volt amikor a másik srácnak nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!