Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha izgat, amikor elképzelek magamon egy női fehérneműt vagy tangát férfi létemre, akkor az már biszex vagyok?
Én egy fiatal férfi vagyok, és már sokszor elképzeltem magamon női fehérneműt vagy tangát és nagyon felizgatott a gondolat, hogy egy másik férfi ebben látna.
Láttam már meleg videókat a neten és az is felizgatott.
Az a kérdésem, hogy ez nagyon furcsa? Hogy férfi létemre izgulok a meleg videókra, ahol mindig a dugott pasi helyébe képzelem bele magam, és izgat elképzelni magamon női ruhát?
Azért nem mondanám, hogy az 1990-es évek közepén akkora tabu lett volna ez a dolog, mint az 1980-as években vagy azelőtt. Azért merek így fogalmazni, mert, hogyha most vagy 37 éves, akkor te már kamaszodni is 1995/1996 körül kezdtél. Ha belegondolok, hogy az első Pride még valamikor 1993-ban volt, hogyha jól rémlik. Bár utána néhány év kimaradt és talán 1997 óta volt minden évben van Pride. Bár, hogyha a szüleid olyan környezetet produkáltak, hogy erről ne merj beszélni, akkor az más tészta.
Egy vidéki kisvárosban, ahol kb minden tabu és mindenki ismer mindenkit, ott ez cink volt akkor, mivel már nem ott élek, nem tudom, hogy jelenleg, mi a helyzet ezzel, de nem hinném, hogy sokat javult.
Ráadásúl a szüleim sem éppen álltak támogatóan felém, kb semmiben se, igy velük se nagyon tudtam erről beszélni. Nekem kimondottan jó lett volna, ha gyerekkoromba lett volna egy ilyen felvilágositás az iskolában, vagy, valaki, akivel tudtam volna erről őszintén beszélni. Nem tudom, hogy akarnék-e nő lenni, most, de annyit tudok, ha választhatnék, nőként születtem volna meg, az tuti. A férfi lét számomra abszolút boldogtalanság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!