Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha izgat, amikor elképzelek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha izgat, amikor elképzelek magamon egy női fehérneműt vagy tangát férfi létemre, akkor az már biszex vagyok?

Figyelt kérdés

Én egy fiatal férfi vagyok, és már sokszor elképzeltem magamon női fehérneműt vagy tangát és nagyon felizgatott a gondolat, hogy egy másik férfi ebben látna.

Láttam már meleg videókat a neten és az is felizgatott.

Az a kérdésem, hogy ez nagyon furcsa? Hogy férfi létemre izgulok a meleg videókra, ahol mindig a dugott pasi helyébe képzelem bele magam, és izgat elképzelni magamon női ruhát?

2021. dec. 14. 15:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Az vagy, de nem azért mert női fehérneműt akarsz felvenni, hanem mert arra gerjedsz hogy egy másik pasi lásson abban - azaz a saját nemeddel is el tudsz képzeni "ezt-azt". Pontosabban te nem csak "ezt-azt" hanem kimondottan azt hogy megdug egy másik pasi 😂
2021. dec. 14. 15:29
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel nem vagy egyedül :)
2021. dec. 14. 15:40
 3/19 anonim ***** válasza:
83%
Na, ne csak kéresd magad: vedd fel, és mutasd! :P
2021. dec. 14. 15:42
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Sanszos, hogy minimum bi vagy, de az is lehet, hogy meleg, de ne stresszelj ezen, nem vagy vele egyedül, fogadd el, és élvezd
2021. dec. 14. 16:20
 5/19 anonim ***** válasza:
87%
Nagyon csinos lennél, ahogy a szűk bugyi feszül rajtad :))
2021. dec. 14. 20:15
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Az öltözködésnek semmi köze az orientációdhoz, ha dugni akarsz férfiakkal akkor valszeg bi vagy
2021. dec. 14. 20:46
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
13 évesen szoktam anyám fehérneműiben maszturbálni.
2021. dec. 15. 11:21
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
7-es, az nekem is megvolt, + intimbetét
2021. dec. 15. 11:42
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen.A volt férjem is mindig a fehérneműimet hordta.
2021. dec. 15. 21:44
 10/19 anonim ***** válasza:
91%
Én is szeretek néha tangát felvenni . Nincs bi tpasztalatom , de már párszor elképzeltem már , hogy tangában vagyok , és két pasi orál-anál lerendez .
2021. dec. 17. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!