Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jöttél rá hogy izgat a BDSM?
Figyelt kérdés
Fiú vagy lány vagy? Saját nemeddel is izgat? Melyik szerep jön be? Miután kipróbáltad a sima szex is kielégített?2021. dec. 13. 17:39
11/16 anonim válasza:
Nő. Saját nememmel is. Domináns. Kielégít még a sima szex is.
12/16 dregor válasza:
Elég régen, még tiniként láttam ilyen jellegű filmeket és már akkor is izgatott a fájdalommal és élvezetekkel történő játszadozás (magamon is). Egyébként csak nőkkel játszok ilyeneket. Domináns-szadista vonal az, amit igazán szeretek, de elég kevés olyan nő van, aki erre tényleg kapható és nem csak neten nagy a szája. :D
13/16 anonim válasza:
A szubmisszivitásra való hajlamot mindig is éreztem magamban. Már gyerekként is szerettem a lányokkal rabszolgásat játszani de utána sokáig elnyomtam ezt magamban. Idén múltam 30 és próbáltam ki, hogy milyen ha egy igazi domina irányít és nagyon be jött azóta is rendszeresen járok hozzá. Viszont biszex vagyok így a domináns férfiak is bejönnek. A szex ugyan olyan maradt, nekem ez nem a szexuális kielégülésről szól. 30/f
14/16 anonim válasza:
Eldöntöttem, hogy megélem a domináns vágyaimat.
Ha van itt vékonyabb srác, akkor írhat.
15/16 anonim válasza:
10 éves lehettem, mikor arról fantazialtam, hogy embereket kötözök össze 69 pozícióban, és utána egymás szájába pisilnek.
Akkor már tudhattam volna, hogy dom lesz belőlem, de fogalmam sem volt, hogy mi az... 😃
Azóta sok év telt el és rengeteg élményben volt részem.
16/16 anonim válasza:
Már ovis korom óta izgatott a dolog, csak akkor nem tudtam, hogy az BDSM. De amikor meséket néztem, akkor is mindig a gonoszoknak szurkoltam, és vágytam rá, hogy elraboljanak és a rabszolgájuk lehessek. Fura gyerek voltam. :D Meg hobbim volt övekkel megkötni magam, és csak feküdni, és érezni a kiszolgáltatottság érzését. A szex úgy önmagában nem igazán elégít ki, nem is nagyon igénylem. A saját nememmel is izgat, nő vagyok, switch, de inkább szub, és 22 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!