Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Aláznál bi pasit?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aláznál bi pasit?

Figyelt kérdés

Pl: Arcra élvezés, szóbeli alázás, cumcontroll, stb.

Ha igen mit élvezel benne? Hány éves vagy?

2021. nov. 4. 09:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem de amiket leírtál izgatnának. :) Mármint ha velem...
2021. nov. 4. 09:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Kényszer francia,torokra élvezés.Kikötözés.
2021. nov. 4. 11:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Általában engem aláznak :DD De ennél sokkal durvábban :DDD
2021. dec. 15. 13:57
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem is inkább az izgat ha ezt velem csinálják:)
2021. dec. 15. 14:26
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretek ilyet tenni. Szeretem megbeszélni a partnerrel, mi a közös igény, de ha ez az igénye, rossz ajtón kopogtat.

Nem vagyok teljesen kezdő, de valakivel épp kezdek összejönni, de nem tudom, mit tegyek, mivel szubmisszív a srác. Egy kicsit ez ijesztő számomra. Ötlet?

2021. dec. 15. 23:40
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk én az arcra élvezést nem is tekintem alázásnak.

De egyébként mással sem aláznám, a gyengédebb szex jön be.

2021. dec. 16. 09:47
 7/7 anonim ***** válasza:

[2021. dec. 16. 09:47] - "Mondjuk én az arcra élvezést nem is tekintem alázásnak."

Ahogyan a cumcontrol sem az. De még büntetésnek se lehet venni, mert ki ne szeretne akár egy óráig is a határon lenni?

Újabban jobb híján úgy szoktam magam kényeztetni, hogy minél közelebb az élvezés, annál lassabban verem, vagy ami sokkal jobb, változatlan a tempó, de egyre kevésbé érek hozzá és a végén már szinte semennyire se, közben áll mint a beton és ha nem akarok elélvezni, akkor így verem tovább, ha kell szünetet is tartva, de általában nem kell.

Napközben alapesetben nem verem, de ha valamiért nem bírom ki, akkor kiverem úgy, hogy élvezésre teljesen elengedek mindent, nem nyúlok hozzá, úgy spriccel ki, ahogy tud. Ez már többé kevésbé büntetés... D

Ha kispriccelt, rámarkolok és verem tovább, ilyenkor még egy élvezés, ami nem teljes értékű már, de attól még élvezem. Sperma ilyenkor már csak annyi van, ami előzőleg nem folyt ki... D

jan. 11. 19:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!