Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jöttél rá hogy izgat a BDSM?
A BDSM-en belül a fétisek, azon belül a hónalj- és a lábfétis izgat. A hónaljra akkor jöttem rá, amikor a buszon mellettem egy lány ujjatlan felsőben fogta a kapaszkodót, és a hónaljának a látványa nagyon beindított. A lábfétist egyszerűen csak kipróbáltam, és bejött.
A saját nememmel nem izgat. A sima szex kielégít, de a fétisek határozottan adnak egy pluszt hozzá.
Már óvodás koromban arról fantáziálltam hogy lányok lefognak és ráülnek a fejemre 😅
18F
Kikötözés, trágár beszéd szex közben, fojtogatás, szíj és további finomságok…
A saját nememmel pedig nem izgat.
Csakis domináns férfival.
Egy filmben régen láttam, hogy egy nő helyben hagy egy férfit, és ez tetszett, elképzelve magamat ott, mint áldozatot.
Férfi vagyok. Csak ellentétes neművel érdekel. Az alárendelt szerep jön be.
Domináns férfi vagyok.
Szub lánnyal vagyok szívesen. Ha itt ír olyan lány...
Egyik együttlét alatt derült ki.
Először erről egy erotikus könyvben olvastam, azelőtt nem hallottam róla, és még nem próbáltam, de szeretném.
Lány vagyok, és kizárólag magamat csak alávetettként képzelem el, erősen szubmisszív beállítottságú vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!