Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
[21/F] Megéri nyíltan vállalni a biszexséget?
Ha igen, de csak bizonyos helyeken/körökben, akkor hol?
Személyes tapasztalatokat is szívesen olvasok.
Nem mindegy, hogy azonos nemű párod is van néha vagy csak kalandozol. Előbbi esetben nehéz titokban tartani.
A szexuális kalandokba viszont nem kell másokat beavatni. Nyilván ha partnert keresel, akkor teljesen nem tarthatod titokban.
Én a családom körében biztos nem hirdetném, de lennének közeli barátaim és szóba kerülne, szerintem nem tagadnám.
Én multizok, leginkább soknemzetiségűek közt, ebben a közegben, kimondottan ajánlott, igy én felvállaltam. Annyira ajánlott, hogy a jelenlegi cég, ahol dolgozom, konkrétan figyeli a közösségi oldalas tevékenységed is, a meleg közöségek követése + pont. Viszont eddig se előnyöm, se hátrányom nincs belőle, viszont legalább a feleségem előtt (akit szintén ebből a közegből ismerek) sem titkolom, hogy nem csak a pncra áll fel...
Viszont a közvetlen baráti/családi társaságom nem tudja.
Ne tedd.Család,barátok mindenki el hagy.És a munka?Ha megtudják,nagyon hamar
leporolhatod az élet rajzod.Persze megy vele az ajánló levél.Eddig sem
volt fényes a helyzet,de a kormány gondoskodott róla,hogy még rosszabb
legyen,pedig a soraik között is sok van.A kdmp-ről nem is beszélek a
pedofil papjaikkal.Úgy,hogy ha itt akarsz élni,felejtsd el a nagy
felvállalom dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!