Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex lányok/fiúk! Milyen a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex lányok/fiúk! Milyen a ti biszexségetek?

Figyelt kérdés

Egy hozzám közel álló biszex barátom (lány) mesélt nekem, hogy ő hogyan "éli" meg a biszexséget. Azt magyarázta hogy számára minden két fele oszlik. Mondhatni van egy "fiús" és egy "lányos" énje. Függően attól, hogy éppen melyik nemből van akihez vonzódik. Mikor fiúval van, szereti ha az nőként kezeli, pátyolgatja, dicsérgeti őt. Ő ilyenkor nem bókol vissza, nem kezdeményez. Kissé csöndes, visszahúzódó. Ellenben mikor lányosba van... Akkor kezdeményező, sokkal vadabb személyiség. Ilyenkor bókol rendesen, és próbálja "elkényeztetni" a párját. (kis apróságokat vesz)

A szabadidős programjai is megoszlanak ezen elv alapján. Pl. ha filmet néz akkor csak fiúval tud összebújni közben, ha egy lánnyal teszi ugyazezt, ott távolságtartó.

Viszont ha lányosban van, akkor eljár bulizni, amit amúgy ha fiúval van, nem tenne.

A legtöbb tevékenysége ehhez hasonlóan megoszlik, de ez a kettő ami a legdrasztikusabban jelenik meg nála. A többi mindkettőben jelen van, de érezhetően az egyik "részéhez" köthető. (pl. a rajz a lányoshoz, mig az olvasás a fiúshoz.)

Ő képes elképzelni az életét egyszerre a két különböző nemmel, ugyanis más-más vonásait hozza ki belőle az egyik s a másik. Viszont ha csak az egyik oldala "aktiv", tehát a másik nemből nincs személy akihez vonzódjon, akkor az olyan hatással van rá mintha lényegében szingli lenne. Legutoljára egy lánnyal volt együtt, aki a monogám kapcsolat hive volt. Végül szakitottak, mert a lány érezte hogy ez neki nem megy tovább. Elnyomva érezte a fiús énjét. Jelenleg nincs senkije, nincs senki akihez vonzódjon, igy olyan mintha "takarékon" lenne. Ilyenkor teljesen szürke személyiség, motivációja nincs, gyakran lehangolt, magányos.

Engem érdekel, hogy más hogyan éli meg ezt. Sokszor olvastam már hogy amennyiben egy biszex összejön valakivel, az azonnal kizárja a másik nemet a kapcsolat ideje alatt. Tehát ha egy lány lánnyal van, nem vonzódik a fiúkhoz. Nem tudom hogy ennek mennyi alapja van.

Érdekelne hogy bennetek ez hogy jelenik meg.

2020. jan. 1. 17:49
 1/8 anonim ***** válasza:
34%

Felejtsétek már el ezt a biszex dolgot 18 alatt... majd ha elmúltál 25.túl vagy 1-1 tartós(!) kapcsolaton mindkét nemmel, mindennel együtt (szex,szerelem, problémákkal,nehéz és jó időszakokkal)és azután még mindig úgy érzed,hogy mindkét nemmel le tudnád élni az életed majd aki9r legyél biszex. Ezek még kósza kilengések az identitás keresgélésében.

Ps.én is átmentem ezen...

2020. jan. 1. 18:05
 2/8 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem nem kellene rátámadni valakire egy teljesen jól felvezetett kérdése miatt, csak mert a biszex forgalomról kérdezett. Döntse el mindenki maga a szexuális orientációját, és más ebbe ne szóljon bele...

A kérdésre visszatérve... Nehéz megmondani, mert ha hiszünk a pszichológiának, akkor a hetero-biszex-meleg egy skála, amin minden ember máshol helyezkedik el. Ez alapján tehát ki nevezhető biszexnek? Az aki nem meleg, és nem is hetero

2020. jan. 3. 14:19
 3/8 anonim ***** válasza:
79%

Bocsi be akartam fejezni

Szóval engem felizgat ha arra gondolok hogy lánnyal vagyok, de eddig csak sráccal voltam

Viszont voltam már szerelmes egy lányba

Én egyenlőre ismerkedtek, barátkozok ezekkel a szenvedélyes érzésekkel

2020. jan. 3. 14:21
 4/8 anonim ***** válasza:
73%
× bocsi autokorrekt... Fogalom és nem forgalom :D
2020. jan. 3. 14:22
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy ki mennyire biszex, és ezt hogy éli meg, teljesen egyénfüggő. Én már a kicsit idősebb korosztályhoz tartozom, és elmondhatom, hogy sohasem egyformán vonzottak a nők és a férfiak. Hogy mikor, melyik nem vonz jobban szexuálisan, a másik meg nem, vagy csak alig, soha nem tudtam szabályozni. Romantikázni, tartós kapcsolatot fenntartani viszont csak nővel tudtam, tudok. A férfiak jöttek, szexeltünk, és mentek. Talán egy volt, akibe egy picit beleszerettem, de ő, mielőtt összjöttünk szexuálisan, már régóta a barátom volt.
2020. jan. 4. 09:10
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
En leginkabb csajjal szeretem, de valamiert sokszor szeretek szubmissziv lenni es szeretem csajnak kepzelni magam maszti kozben.. 19/F
2020. jan. 11. 09:55
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez évszakonként változik.

Tavasszal és nyáron a lányok tetszenek jobban: kevés ruha miatt látszanak ilyen - olyan testrészek, és a lány okon szexibben oszlik el a zsír.

Ősszel és télen a fiúk: erre nem az a magyarázat, hogy ők rondák lennének nyáron, vagy ilyesmi, egyszerűen szeretem a farmer-pulcsi szettet fiúkon, illetve a férfi kabátok szerintem nagyon szépek, ezért olyankor jobban megakad a srácokon a szemem.

Ugyanakkor én az év minden napján 2 nemhez vonzódom. Van 1 konkrét ember (ellenkező nemű), aki nagyon tetszik, és rajta kívül ilyen villanásszerűen 1-2 napra meg tud tetszeni más ember nemtől függetlenül.

Pl érdekes, hogy azt vettem észre, ha lányt ölelelek, akkor nagyon zavarban vagyok, mert, hát ugye ott vannak a mellei, nem tudom mikor engedjem el, és nem e ciki, hogy nekem ez túl kellemes érzés. Fiúval ilyen nincs, de velük meg nehezebb összefüggően beszélni, gyakrabban jövök zavarba, többet nevetek közben.

Bújni pedig mindkettőhöz szeretek, de fiúkkal kicsit kevésbé kínos, és jobban megengedik, mint a lányok (nem mintha csajokkal nagyon erőltetném ezt a témát, ha látom, hogy elhúzódik, akkor nem bújok oda).

2020. jan. 11. 10:18
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még nem volt lehetőségem azonos nemmel lenni de jó lenne. Csak úgy tudnám elkepzelni hogy teljes diszkréció meg legyen, szimpátia, higiénia és előtte még hosszas ismerkedés polozatossag rá hangolodas barátság stb... Sziszkreciot a családom és ismerőseim barátok miatt elvarom. Bár még a párom lehet hajlana is rá kis gyozkodesre mert szerintem van benne perverzseg.
2020. febr. 9. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!